DE CE MERSUL IN GRUP ESTE O IDEE EXCELENTA

De ce mersul in grup este o idee excelentă

Mersul sportiv și mersul nordic, sporturi individuale?

Considerat uneori un sport care se practică individual, mersul sportiv sau nordic se poate practica și în grup. Îți oferim o serie de sfaturi pentru care este de preferat să mergi în grup.

DE CE MERSUL IN GRUP ESTE O IDEE EXCELENTA

1/ Alătură-te unui grup!

Alăturarea într-un grup îți permite să te integrezi rapid în această comunitate. Este o bună modalitate să îți împărtășești pasiunea. Iată cum Sophie a descoperit această atmosferă prietenoasă într-un grup:

« Întâlniri, umor, bucurie, toate acestea le poți descoperi într-un grup. Sesiunea de mers într-un colectiv îți  permite să te deschizi mai mult și să îți faci numeroși prieteni cu aceleași pasiuni! » – Sophie


DE CE MERSUL IN GRUP ESTE O IDEE EXCELENTA

2/ Mergi  într-un colectiv pentru a rămâne 100% motivat!

Oricare ar fi obiectivul tău pe care vrei să-l obții datorită mersului sportiv sau nordic,  secretul este să mergi la un nivel consecvent.  Unii găsesc o motivație în plus dacă practică mersul în grup, așa cum Yann nu ar renunța la sesiunea de mers într-un colectiv pentru nimic:

«  Cu siguranță, mersul într-un grup îți stimulează motivația în fiecare sesiune. » – Yann

DE CE MERSUL IN GRUP ESTE O IDEE EXCELENTA

3/ Împreună, pentru a îți prelungi sesiunea și a îți îmbunătăți performanța

Aurélie a descoperit  care sunt resursele fizice și psihice înainte de a se alătura unui grup. În plus, ai  șansa de a învăța diferite trucuri de la cei mai experimentați pentru a transforma mersul într-o adevărată bucurie.

«  Mersul în grup m-a ajutat să îmi depășesc limitele, reușind să merg cu o viteză mai mare, pe o perioadă mai lungă de timp.» – Aurélie

DE CE MERSUL IN GRUP ESTE O IDEE EXCELENTA

4/ Grupul îți permite să te simți mai în siguranță

Nu ne gândim întotdeauna la asta, însă dacă ești femeie și te vei alătura unui grup te vei simți mult mai în siguranță. Grupul îți oferă încredere,  de aceea te vei simți mult mai în siguranță într-un colectiv, ceea ce va transforma sesiunea ta de mers într-o adevărată bucurie!
Mersul sportiv și mersul nordic, sporturi individuale? Considerat uneori un sport care se practică individual, mersul sportiv sau nordic se poate practica și în grup. Îți oferim o serie de sfaturi pentru care este de preferat să mergi în grup.