CUM SĂ VĂ ALEGEȚI ÎMBRĂCĂMINTEA PENTRU SPORTURI CU RACHETA PENTRU FEMEI ?

Ce ținută trebuie să purtați pentru a practica sporturi cu racheta în interior sau exterior? Maiou sau jachetă de trening? Urmăriți ghidul pentru a alege cea mai bună ținută de tenis pentru femei!

Alegerea îmbrăcămintei de femei nu este întotdeauna foarte ușoară, mai ales atunci când anotimpurile trec și nu sunt asemănătoare. Urmați ghidul pentru a vă alege îmbrăcămintea de tenis și pentru a o adapta în orice moment, în special pentru a face diferența dintre îmbrăcămintea pentru vreme caldă și cea pentru vreme rece.

 ÎMBRĂCĂMINTEA DE EXTERIOR PENTRU VREME CALDĂ

În vreme caldă și vara, este evident că alegerea îmbrăcămintei trebuie făcută în funcție de capacitatea de evacuare a transpirației.

Așadar, alegeți produse ușoare cu o bună libertate de mișcare, cum ar fi maioul, fusta sau rochia.

ÎMBRĂCĂMINTEA DE INTERIOR PENTRU VREME CALDĂ

Din nou, în vreme caldă, dar de data aceasta în interior, căutați delicatețe. Alegeți un tricou sau o cămașă tip polo, și în partea de jos, un pantalon scurt sau o fustă.

ÎMBRĂCĂMINTEA PENTRU VREME RECE

Pe vreme rece, aveți nevoie de căldură și de o bună libertate de mișcare. Puteți să alegeți o jachetă cu fermoar și pantaloni lungi sau puteți alege să purtați un tricou cu mâneci lungi. De asemenea, alegeți pantalonii pe care îi puteți îndepărta cu ușurință de îndată ce corpul atinge temperatura optimă după încălzire.

 

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020