Tricou, șort, șosete… Fie că sunteți un fotbalist începător sau expert, nu trebuie să vă neglijați echipamentul de fotbal, chiar daca il folositi pentru antrenamente sau pentru jocuri. Iată câteva sfaturi pentru a vă asigura ca ați făcut alegerile potrivite.

TRICOUL DE FOTBAL

Tricoul de fotbal trebuie să aibă o croială cât mai pe corp, iar materialul textil fluid să faciliteze mișcările dimneavostră. Alegeți un model respirabil care favorizează eliminarea transpirației și este alcătuit dintr-un material rezistent.

ȘORTUL DE FOTBAL

Șortul de fotbal, trebuie să aibă la rândul său fluiditate pentru a permite libertate în mișcare pe teren. Pentru ca acesta să nu alunece în timpul jocului, vă recomandăm să alegeți un model cu bandă elastică și șnur.

ȘOSETELE DE FOTBAL

Pentru șosete, aveți grijă să vă alegeți o pereche compatibilă cu măsura pe care o purtați la încălțăminte. Acestea au de obicei zone de ventilație pe talpa piciorului pentru o mai bună aerisire. În gamă noastră de produse, veți găsi modele cu bandă elastică în jurul piciorului pentru a asigura o mai bună stabilitate a produsului în timpul utilizării. De îndată ce începe să se răcorească, puteți să vă completați echipamentul cu o bluză respirantă care să fie în concordanță cu tricoul dumneavoastră.

BLUZA RESPIRANTĂ DE FOTBAL

Absoarbe transpirația și o elimină în exterior, pielea rămâne uscată, iar corpul își menține temperatura. Menține căldura corporală, prin croiala cât mai pe corp. Permite tricoului să rămână uscat chiar și după mult efort. Se poate utiliza atât pentru antrenamente, cât și pentru încălzire sau momentele de după meci.

PANTALON DE TRENING PENTRU FOTBAL

Vă recomandăm să vă completați echipamentul cu un pantalon de trening, a cărui croială oferă comoditate în deplasările pe teren, dar și cu o jachetă de antrenament sau un hanorac cu fermoar 1/2, a cărui croială permite lejeritate în mișcare. Aceste produse sunt, de obicei, compuse dintr-un material dens și moale care păstrează căldura, jachetele având orificii peste degete ce conferă mai mult confort în timpul jocului.

CUM SĂ ÎȚI ALEGI ECHIPAMENTUL DE FOTBAL

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 3,33 din 5)
Încarc...

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020