Cum să utilizați setul de năluci 3 pn?

Ați ales calea ușoară cu noul set de năluci 3 PN. Și bine ați făcut!
Însă, cele 3 năluci sunt diferite, așadar se utilizează diferit! Nici o problemă, vă vom explica mai jos! ‌ Emilien, Ambasador Caperlan Predator Fishing

alegeți setul 3 PN

Din ce este compus acest set?

Setul 3 PN este format din 3 năluci înotătoare cu caracteristici foarte diferite. Cele 3 năluci au fost alese în funcție de obiectivul propus pentru pescuit. Descoperiți mai jos detaliile despre fiecare nălucă în parte. Dacă vreți să învățați mai multe despre o anumită nălucă, dați click pe "Află mai multe +" pentru a descoperi sfaturile tehnice despre acesta.

CUM SĂ UTILIZAȚI SETUL DE NĂLUCI 3 PN ?

Set 3 pn păstrăv

Acest set de 3 năluci este conceput pentru pescuitul la păstrăv, în râu. Vă permite explorarea mai multor straturi de apă.

CUM SĂ UTILIZAȚI SETUL DE NĂLUCI 3 PN ?
CUM SĂ UTILIZAȚI SETUL DE NĂLUCI 3 PN ?

Set năluci 3 pn biban

Set conceput pentru pescuit la biban. Cele 3 năluci (popper, jerkbait, și deep crankbait) sunt concepute pentru pescuit la biban. Puteți pescui la suprafață sau până la 2m adâncime.

CUM SĂ UTILIZAȚI SETUL DE NĂLUCI 3 PN ?
CUM SĂ UTILIZAȚI SETUL DE NĂLUCI 3 PN?

Kit 3 pn pentru răpitor

Setul de 3 năluci (stickbait, jerkbait și crankbait) este conceput pentru pescuit la răpitor și este potrivit pentru pescuit la păstrăv, știucă, biban etc. Puteți pescui la suprafață sau până la 3m adâncime.

CUM SĂ UTILIZAȚI SETUL DE NĂLUCI 3 PN?

De ce am ales aceste culori?

Mai jos, criteriile generale după care am ales culorile nălucilor:    Cu cât apa și lumina sunt mai clare, cu atât culoarea va deveni mai naturală, translucidă.   Puteți să alegeți o culoare ce are reflexe atunci când năluca înoată pe  și este soare.
La polul opus, dacă apa este neclară sau lumina este slabă, cu atât culorile sunt în tonuri de ”flashy”, cum este de exemplu, năluca Fire Tiger.    Acestea sunt eficiente pentru perioadele în care știucile sunt agresive, chiar și dacă apa e clară!

Superstiție pentru unii, fapt sigur pentru altii, culoarea nălucii reprezintă un aspect ce nu trebuie neglijat, deorece poate face diferența la o partidă de pescuit.   Nălucile din acest set au fost alese în funcție de colorama complementară.

nălucă de suprafață

Cunoașteți diferitele seturi de năluci din gama WXM. Doriți să vă completați colecția? Descoperiți întreaga colecție aici:

Cum alegeți un pește înotător?

‌ emilien

Content leader & ambasador caperlan predator fishing
 leader pescuit decathlon rennes betton

Pescuit cu năluci și nu numai Fan de Silure și de pești mari
Mucus friendly !

#TeamCaperlan  #Bigfight  #Catfishaddict #WXM

Aveți o întrebare sau un sfat? contactați-mă: emilien.feron@decathlon.com