Cum montezi bicicleta Rockrider ST100? Cum să montezi bicicleta de 16 inch de la Decathlon? Cum să montezi bicicleta de oraș ELOPS 520?
Tocmai ți-a fost livrată bicicleta de la Decathlon? Mai jos găsești o serie de recomandări utile pentru a-ți monta corect bicicleta achiziționată, în funcție de tipul acesteia.
Fabricăm biciclete în Romania din 2008, iar 40% dintre bicicletele vândute în magazinele Decathlon Romania sunt fabricate în România. Producem aproximativ 1 milion de biciclete/an.
-Respectăm siguranţa: Bicicletele noastre sunt 100% în conformitate cu cerinţele de siguranţă ISO. Puteţi consulta autocolantul ISO de pe cadrul bicicletei.
-Bicicletele noastre sunt pentru o viaţă. Aveţi garanţie pe viaţă la cadru, pipă, ghidon* şi furca rigidă (excepţie făcând cadrul şi furca din carbon).
-Te ajutăm cu revizia bicicletei. Deoarece siguranţa este importantă pentru noi, îți asigurăm prima revizie gratuită în primele 6 luni.
-Dispunem de un «Atelier post-vânzări» exclusiv pentru biciclete.
CUM SE FINALIZEAZĂ ASAMBLAREA BICICLETEI
Bicicletele noastre sunt asamblate în proporţie de 95% în fabrică şi, din raţiuni de calitate a ambalării şi transportului, scoatem pedalele şi răsucim ghidonul.
Punem la dispoziţie un manual de instrucţiuni ce poate fi descărcat pentru a vă ajuta la montarea pedalelor şi îndreptarea ghidonului.
În funcţie de înălţimea ta, fixeză şaua în poziţia cea mai confortabilă. Şaua trebuie să fie în linie (aproximativ) cu talia dvs.
ATENŢIE: Tija de la șa are marcată o limită care nu trebuie depăşită.
*La modelul rockrider ST100 este necesară instalarea roţii din faţă.
Cum montezi bicicleta Rockrider 24 inch? | Decathlon Romania
Descopera cum să montezi bicicleta de 16 inch | Decathlon Romania
Bicicleta de oraș ELOPS de la Decathlon - Ghid de montaj
Cum să montezi bicicleta fără pedale de la Decathlon?
Bicicleta are nevoie de întreţinere şi de revizii în funcţie de cât de des este folosită. Dacă folosești bicicleta săptămânal, lanţul trebuie lubrifiat de două ori pe lună (2X/lună). Dacă lanţul se murdăreşte (cu pământ), acesta trebuie degresat şi curăţat, înainte de a-l unge. Ori de câte ori simţi că frânezi cu greutate, verifică starea plăcuţelor de frână.
Pentru o utilizare în siguranţă este important să folosești casca şi luminile. Dacă ai un accident în care casca este lovită, aceasta trebuie înlocuită. Seara, atunci când mergeţi cu bicicleta, folosește luminile intermitente ale bicicletei şi ale căştii. De asemenea, poartă bluza/jachete ce conțin material reflectorizant Nu uita, este foarte important să fii văzut.
Hidratarea în ciclism: Efortul fizic într-o tură cu bicicleta este ridicat. În afară de o alimentaţie corectă înainte şi în timpul deplasării, îți recomandăm să ai pe bicicletă şi un suport de bidon şi un bidon. Dacă tura este mai lungă, poți lua cu tine şi un rucsac cu apă. Nu uita: Hidratează-te chiar dacă nu îți este sete!