Pălmarele de înot, sau paddles de antrenament, sunt accesorii utilizate de către practicanții de înot pentru tonifierea musculaturii brațelor și apărții superioare a corpului, pentru dezvoltarea tehnicii de înot.

Pălmarele clasice vă pot destabiliza puțin tehnica, din cauza suprafeței lor mari. Așadar acestea vor deplasa o masă de apă foarte mare, sau poate chiar prea mare, provocând astfel anumite greșeli tehnice.

Datorită efectului pe care îl exersează pălmarele, anumiți înotători se bazează prea mult pe propulsia laterală, în timp ce alții au tendința de a o diminua, mobilizând-și cotul mai mult decât mâna sau antebrațul.

Pentru a atenua inconvenientul, pălmarele EASYSTROKE de la Nabaiji sunt concepute astfel încât masa de apă să fie deplasată cu ajutorul antebrațelor, și nu doar cu mâinile. Deplasând suprafața de sprijin în această zonă și favorizând alinierea între antebraț și mână, aceste pălmare asigură o tehnică mai bună de înot și asigură integrarea mișcării corecte de tracțiune – cea utilizată de cei mai buni înotători din lume.

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020