CUM SĂ ÎȚI ÎMBUNĂTĂȚEȘTI TEHNICA DE ÎNOT CU AJUTORUL PĂLMARELOR

Cum să îți îmbunătățești tehnica de înot cu ajutorul pălmarelor

Pălmarele de înot, sau paddles de antrenament, sunt accesorii utilizate de către practicanții de înot pentru tonifierea musculaturii brațelor și apărții superioare a corpului, pentru dezvoltarea tehnicii de înot.

Cum să îți îmbunătățești tehnica de înot cu ajutorul pălmarelor

Pălmarele clasice vă pot destabiliza puțin tehnica, din cauza suprafeței lor mari. Așadar acestea vor deplasa o masă de apă foarte mare, sau poate chiar prea mare, provocând astfel anumite greșeli tehnice.

Datorită efectului pe care îl exersează pălmarele, anumiți înotători se bazează prea mult pe propulsia laterală, în timp ce alții au tendința de a o diminua, mobilizând-și cotul mai mult decât mâna sau antebrațul.

Pentru a atenua inconvenientul, pălmarele EASYSTROKE de la Nabaiji sunt concepute astfel încât masa de apă să fie deplasată cu ajutorul antebrațelor, și nu doar cu mâinile. Deplasând suprafața de sprijin în această zonă și favorizând alinierea între antebraț și mână, aceste pălmare asigură o tehnică mai bună de înot și asigură integrarea mișcării corecte de tracțiune – cea utilizată de cei mai buni înotători din lume.

CUM SĂ ÎȚI ÎMBUNĂTĂȚEȘTI TEHNICA DE ÎNOT CU AJUTORUL PĂLMARELOR