CUM SĂ ÎȚI ALEGI MASA PENTRU TENIS

Cum să îți alegi masa pentru tenis

MESE DE TENIS OUTDOOR MESE DE TENIS DE MASĂ INDOOR

Masă indoor? Masă outdoor? Care sunt diferențele? Urmează ghidul nostru pentru a alege masa de tenis potrivită. Alegerea unei mese de tenis (numită și masă de ping-pong) se face în funcție de locul unde joci.  Astfel, sunt mese Indoor și mese Outdoor.

CUM SĂ ÎȚI ALEGI MASA PENTRU TENIS

1. Mese de tenis outdoor

Pentru a juca în exterior,  ai nevoie de  mese ce sunt rezistente la intemperii. Acestea sunt concepute pentru a  juca în aer liber și pentru a rămâne în exterior tot timpul. Însă calitatea ricoșeului este inferioară comparativ cu cea a unei mese cu suprafaţa din lemn. Totuşi, calitatea ricoşeului creşte odată cu grosimea suprafeţei. Dacă trebuie să muţi masa des, alege  un model care să aibă roţi duble, cu diametru mare şi picioare groase.

Avantajele sunt:
1. Deplasare uşoară
2. Stabilitate
3. Calitatea ricoşeului

CUM SĂ ÎȚI ALEGI MASA PENTRU TENIS

2. Mese de tenis de masă indoor

Pentru a juca în interior, ai nevoie de o bună caliate a ricoșeului, închiderea și deschiderea mesei trebuie să fie facil realizate. Aceste mese au blatul din lemn, ceea ce îmbunătăţeşte calitatea ricoşeului în joc. Cu cât blatul e mai gros, cu atât mai bună este calitatea ricoşeului. Dacă trebuie să mutaţi masa des, alege un model care să aibă roţi duble, cu diametru mare şi picioare groase.

Avantajele sunt:
1. Calitatea ricoșeului
2. Stabilitatea
3. Facilitatea utilizării