CUM SĂ ÎȚI ALEGI ECHIPAMENTUL DE AQUAGYM ?

Cum să îți alegi echipamentul de aquagym ?

ECHIPAMENT AQUAGYM LENT ECHIPAMENT AQUAGYM TONIC ÎNCĂLȚĂMINTEA PENTRU AQUAGYM

Aquagymul este un sport excelent pentru repunere în formă, care combină beneficiile apei cu o activitate sportivă. Dar poate fi dificil de înțeles din cauza accesoriilor care însoțesc acest sport: baghetă din spumă, centură flotabilitate, mănuși din neopren. În articolul de mai jos îți explicăm cum să le alegi.

CUM SĂ ÎȚI ALEGI ECHIPAMENTUL DE AQUAGYM ?

 Echipament aquagym lent

Pentru a practica aquagym lent, centura de înot flotabilă este ideală. Aceasta îți asigură flotabilitate în timpul cursurilor de aquagym, indiferent de adâncimea apei. Astfel poți executa mișcările cu mai multă ușurință și îți poți lucra centura abdominală.

CUM SĂ ÎȚI ALEGI ECHIPAMENTUL DE AQUAGYM ?

 Echipament aquagym tonic

Dacă practici aquagym tonic, poți utiliza trei tipuri de accesorii pentru a lucra partea superioară a corpului:
-mănuși: din neopren, aceste mănuși oferă rezistență medie.

-gantere din spumă: poți umple aceste gantere cu apă pentru a le regla greutatea, în funcție de intensitatea pe care o dorești în timpul sesiunii.

-brățări cu greutăți: rezistente la clor, se ajustează pe încheieturile mâinilor cu benzi cu arici.

CUM SĂ ÎȚI ALEGI ECHIPAMENTUL DE AQUAGYM ?

 Încălțămintea pentru aquagym

Principala caracteristică a încălțămintei tale de aquagym este aderența. Trebuie să fie antiderapantă astfel încât să îți permită să realizezi sesiunea de aquagym fără să aluneci! Pentru un model 100% aderent și confortabil, alege încălțăminte din neopren. Asigură mai multă susținere și este potrivită pentru o practică tonică a aquagymului (aquabike, Aqua fitness, aquarunning, etc.)