CARE SUNT CAUZELE MIROSURILOR NEPLĂCUTE ?

Transpirația este un fenomen natural care contribuie la reglarea temperaturii corpului. Acest fenomen este accentuat în timpul unei practici sportive. Celulele moarte şi bacteriile de la suprafaţa pielli, amestecate cu transpiraţia, sunt responsabile pentru mirosurile neplăcute.

CE ESTE UN DEODORANT ?

Există diferite tipuri de deodorante destinate pentru a elimina mirosurile neplăcute : antiodorante, antiperspirante etc.

Acestea două acționează împotriva transpirației. Le poți găsi sub formă de stick, spray, sau sub formă de bilă, cum sunt deodorantele Aptonia.

CARE ESTE DIFERENȚA ÎNTRE UN DEODORANT ȘI UN ANTIPERSPIRANT ?

Deodorantele acționează împotriva bacteriilor și îndepărtează mirosurile neplăcute datorită ingredientelor parfumate, limitând prezența bacteriilor la nivelul axilelor, datorită compoziției scăzute de alcool.

În ceea ce privește antitranspirantele, acestea permit reglarea transpirației de la nivelul axilelelor, lăsând pielea să respire.

PICIOARELE AU PROPRIUL LOR DEODORANT !

Picioarele sunt, de asemenea, o parte a corpului care transpiră foarte mult. Deodorantul de picioare Aptonia este conceput pentru a împiedica apariţia mirosurilor neplăcute ! El are o textură spray pudră ce absoarbe umiditatea.
VOLUMUL OCUPAT DE DEODORANT ESTE IMPORTANT !

Optează pentru deodorante de mărime mică, cum sunt cele cu bilă din gama Aptonia, pentru a nu ocupa mult spațiu în geanta ta de sport sau în trusa ta de toaletă.
Transpirația este un fenomen natural care contribuie regulat la temperatura corpului. Acest fenomen este accentuat în timpul unei practici sportive. Sunt celule moarte și bacterii și nivelul suprafeței pielli, amestecate cu sudoare care sunt responsabile pentru mirosurile neplăcute.

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020