Costum de baie surf Olaian Damă

Cum să îți alegi costumul de baie?

Surf, bodyboard, stand-up paddle, snorkeling sau activități sportive pe plajă ...

Alege-ți costumul de baie în funcție de conformație, de design, dar și de susținerea pe care o asigură în valuri!

Vara asta, alege-ți un costum de baie care să îți ofere susținerea necesară în valuri: tu te miști în voie, costumul de baie rămâne fix pe corp! 

Costumele noastre de baie sunt concepute pentru a asigura susținerea necesară în valuri, indiferent de conformație.

Pe care să îl alegi ?

Echipa noastră concepe costume de baie al căror obiectiv este susținerea optimă în valuri. Pentru a le evalua, apelăm la un grup de cel puțin 12 practicante de surf, cu conformații diferite, care urmează protocolul de testare în bazin, dar și în centrul nostru de concepere, în Hendaye. Acest protocol are obiectivul de a reproduce senzațiile trăite de către sportive când sunt „lovite” de un val.

Dacă acest test are succes, testăm costumele de baie și în condiții reale de utilizare, pe baza unor criterii precise:
- Susținerea în timpul avansării în valuri
- Susținerea în timpul unei căderi
- Susținerea în timpul urcării pe placă
- Susținerea în momentul realizării de trick-uri specifice practicării de surf (trecerea pe sub un val cu placa shortboard sau longboard)

1) Alegerea costumului de baie în funcție de nivelul de practică la surf

Costumele noastre de baie sunt concepute pentru a asigura susținere în apă, indiferent de valurile în care te aventurezi. Îndeplinind cerința supremă de a rezista forței unui val care se sparge, costumele noastre de baie sunt potrivite, așadar, tuturor femeilor active și iubitoare de sporturi în mediul acvatic: practicante de bodyboard, stand-up paddle, caiac, scufundări, snorkeling sau chiar kite surf, fără a verifica mereu poziția costumului de baie pe corp.

 • surf

  Practicante de surf de nivel începător

  Te familiarizezi cu practicarea de surf sau practici surf doar de câteva ori pe an, în timpul vacanțelor. Practici surf în valuri mici. Practici surf pentru plăcerea de a fi în apă și pentru senzațiile pe care le oferă. În timpul sesiunilor de surf, cazi des, dar cazi în valuri mici. Noi am conceput pentru tine o gamă largă de costume de baie, adaptate practicării ocazionale și conformației tale.

 • surf-nivel mediu

  Practicante de surf de nivel mediu

  Practici surf consecvent. În timpul sesiunilor, vâslești până la linia de start, apoi treci pe sub valuri și te aventurezi în valuri de 1 metru.Cazi des, dar ești obișnuită să fii „scuturată” de valuri.Costumul tău de baie trebuie să facă față practicii sportive și să rămână fix pe corp, în timpul mișcărilor. Noi am conceput pentru tine o gamă adaptată practicării consecvente și conformației tale.

 • surf-nivel avansat

  Practicante de surf de nivel avansat

  Practici surf într-un mod intensiv, iar acesta este sportul tău favorit. În timpul sesiunilor, vâslești până la linia de start apoi treci pe sub valuri și faci trick-uri specifice acestui sport. Te aventurezi în valuri puternice, de peste 1 metru. Costumul de baie trebuie să rămână fix, indiferent de mișcările pe care le faci și de puterea valului. Noi am conceput pentru tine o gamă adaptată practicării intensive și conformației tale.

2) Alegerea costumului de baie în funcție de forma corpului

În afară de nivelul de practică, trebuie să îți alegi costumul de baie în funcție de conformație.

Pentru iubitoarele de surf care practică surf în valuri mici

Sutiene de baie

Cum să îți alegi costumul de baie?
sutien tip bandă costum de baie surf olaian decathlon

Sutien tip bandă

Cupele A - D

sutien tip triunghiuri Olaian

Sutien tip triunghi

Cupele B - D

Sutien cu Push up Olaian

Sutien push up

Cupele A - E

sutien Olaian

Sutien tip minimizer

Cupele B - F

Olaian Bikini pad sau bureți din spumă, detașabili

Bureții sau cupele detașabile, din spumă

Majoritatea sutienelor noastre de baie sunt prevăzute cu bureți detașabili, ușor de introdus sau scos din interiorul căptușelii.

Care este avantajul acestora ? Te ajută să micșorezi sau să mărești bustul, cu o jumătate de măsură, într-un mod foarte simplu.

Cum să îți alegi costumul de baie?

Un costum de baie care se usucă rapid!

Secretul : noile WATERPADS*, bureți micro-perforați și hidrofobi, care nu se îmbibă cu apă.

*Nu sunt încă disponibili pentru toate produsele.

Sutiene de baie

Cum să îți alegi costumul de baie?
Slip de baie clasic Olaian

Slip clasic

Mărimile XS - XL

Slip de baie elastic Olaian

Slip de baie reglabil, cu șnur

Mărimile XS - L/ XL

Slip de baie cu noduri laterale Olaian

Slip de baie cu croială decupată/tanga

Mărimile XS - XXL

  

Slip de baie tip shorty

Mărimile XS - XXL

Șort surf Olaian

Șorturi plajă

Mărimile XS - L/ XL

Cum să îți alegi costumul de baie?

Costumul întreg

Prezentând tehnicitate și confort, costumul de baie întreg nu este doar cea mai bună soluție de susținere în valuri, dar și cea mai confortabilă și cu cea mai bună acoperire, pentru a profita din plin de momentele estivale.

Și pentru iubitoarele de sporturi acvatice care se tem de iritații, costumul de baie întreg este ideal pentru sesiuni lungi de surf, până la apusul soarelui...

De asemenea, costumul de baie întreg este ideal pentru practicarea de kitesurf sau windsurf, deoarece asigură o acoperire bună pentru a vă proteja de frecarea cu hamul.

Ce formă de costum de baie să alegi pentru a îți ascunde burta?

Mereu în tendințe și capabil să ne ascundă anumite părți ale corpului pe care nu le iubim prea mult, costumul întreg este ideal pentru a ne modela silueta. De obicei, căutate sunt costumele care prezintă un design feminin, au  decolteul în V, sunt uni și în tonalități mai sobre. Cu toate acestea, imprimeurile și culorile mai țipătoare pot fi luate și ele în considerare.

Pentru a accentua efectul de abdomen plat, alegem căptușelile modelatoare.

În schimb, dacă îți plac mai mult costumele din 2 piese, poți alege un slip cu talie înaltă. Acesta subliniază talia și alungește picioarele. În plus, are un design retro foarte plăcut!

focus costum de baie

Detaliu ingenios pentru suprapunere straturi

Dacă îți petreci ziua alternând sesiunile de surf cu sesiunile de bronz pe plajă, poartă un costum din 2 piese sub costumul întreg Dani: este practic și elegant!

Pentru acelea dintre voi care sunt obișnuite cu mersul înainte și înapoi pentru a căuta cele mai bune valuri, costumul întreg Dani are avantajul de a putea fi purtat sub șort, pentru a deveni un body. Pariem că nu v-ați mai schimbat niciodată atât de rapid pentru a merge la surf!

Pentru iubitoarele de surf care practică în valuri < 1 metru

Sutiene de baie

 • bustieră olaian

  Bustieră

  Cupele A - E

 • Bustieră de surf spate reglabil Damă

  Bustieră cu spate reglabil

  Cupele B - E

 • Cum să îți alegi costumul de baie?

  Bustieră cu reglare dublă la spate

  Cupele A - E

 • Cum să îți alegi costumul de baie?

  Bustieră cu reglare dublă la spate

  Cupele B - E

Slipuri de baie & șorturi

Pentru iubitoarele de surf care practică în valuri < 1 metru

Sutiene de baie

Slipuri de baie

Cum să îți alegi costumul de baie?

Costume de baie pe lookbook

Lasă-te inspirată de colecția Primăvară-Vară 2022!

Recomandarea expertei noastre:

Elise, designerul costumelor de baie Damă Olaian
Indiferent de mărimea cupelor pe care le porți, costumele noastre de baie sunt adaptate pentru a se potrivi tuturor conformațiilor de busturi, astfel încât chiar și pentru un bust mic sau pentru un bust foarte generos, există un costum cu o susținere adaptată în valuri. Dar ce formă de sutien de baie pune mai bine în valoare bustul?

"AM UN BUST GENEROS"
Alfabetul nu se oprește la litera D și acest lucru este valabil și pentru mărimile cupelor. Mai multe din costumele noastre au fost concepute special pentru a sublinia liniile cupelor mărimea E și F.

Înainte de a te gândi la forma costumului de baie, alege un costum de baie cu armături și bretele detașabile, care oferă o susținere optimă busturilor medii și generoase:

- Forma minimizer este, după cum și numele o indică, o soluție foarte bună pentru femeile care doresc să își micșoreze vizual volumul bustului, acoperindu-l armonios.

- Pentru cele care nu sunt fane ale armăturilor, forma bustieră asigură o acoperire foarte bună și o susținere excelentă, datorită elasticului lat de sub piept.

- Contrar a ceea ce s-ar putea crede, decolteurile adânci asociate bretelelor late, precum forma bandă, pun în valoare busturile generoase.

"AM UN BUST MIC"
Sutienele tip triunghiuri, sutienele tip bandă sau push-up sunt ideale pentru femeile cu un bust mic. Desigur, costumul cu decolteu adânc ISA este, de asemenea, potrivit în acest caz.

"CE ESTE UN EFECT PUSH-UP?"
Bureții pentru volum integrați în sutiene măresc bustul, pentru a îl pune mai bine în evidență. Acesta este efectul numit push up.

"CE ESTE O ARMĂTURĂ?"
Este o întăritură subțire care înconjoară sânii, pentru o susținere optimă. În funcție de forma armăturii, se pot declina mai multe forme de produse cu decolteu îngust sau mai larg.

"CE ESTE UN BURETE?"
Buretele este o soluție integrată în partea superioară a costumului de baie, pentru îmbunătățirea formei sânului și pentru a desena un sân bine rotunjit, fără demarcarea cusăturilor sau iritații, spre deosebire de o cupă din burete cusută. Așadar, Olaian s-a gândit la tine și la confortul tău, alegând utilizarea de bureți detașabili, pentru majoritatea modelelor. Fiind detașabili, bureții permit mărirea sau micșorarea bustului, în funcție de preferințe, cu o jumătate de măsură. De asemenea, bureții pot fi evolutivi, adică se adaptează la mărimea cupei: maxi push-up (cupele A și B) și un push-up ușor la mărimile mai mari.

Cum să îți alegi costumul de baie?

Anne-sophie, șef de produs costume de baie damă olaian

Pentru o iubitoare de surf, cel mai important aspect este susținerea costumului de baie în valuri, dar și designul rămâne un criteriu important.

"Întâlnind numeroase practicante de surf din întreaga lume, mi-am dat seama că prioritatea lor este susținerea costumului de baie în valuri. Așadar, observând experiențele lor în această direcție, în urmă cu 3 ani, am început să concepem costume de baie care să reziste în valuri și să se adapteze perfect conformației. Având în vedere că toți membrii echipei de design sunt iubitori/iubitoare de surf, încercăm și testăm toate costumele noastre de baie înainte de a lua în considerare teste la scară mai mare, cu partenerii noștri."