Pielea buzelor este foarte subțire și nu dispune de un strat superior al epidermei. Aceasta este expusă mai ușor deshidratării și agresiunilor externe. Este important să îți alegi cu atenţie balsamul de hidratare de zi cu zi. Descoperă sfaturile noastre pentru a alege balsamul de buze ideal şi pentru a avea niște buze netede și hidratate.

DE CE TREBUIE SĂ ÎȚI HIDRATEZI BUZELE ?

Ai grijă de tenul și de corpul tău pe tot parcursul anului, însă uneori se întâmplă să neglijeze buzele. Este foarte important să acorzi o atenție buzelor, atât vara, cât și iarna, deoarece acestea sunt supuse agresiunilor exterioare, cum ar fi modificările de temperatură. Spre deosebire de pielea corpului, pielea buzelor nu are un strat superior de epidermă, ea fiind de 5 ori mai subțire și mai fină decât piele tenului. Prin urmare, ele necesită o atenție și o îngrijire specială. Nu aștepta să ai buzele crăpate pentru a le hidrata, ci, dimpotrivă, hidratează-le zilnic pentru a le menţine moi şi catifelate.

BALSAMUL DE BUZE HIDRATANT ȘI REPARATOR

Pentru ca balsamul de buze să fie într-adevăr reparator, acesta trebuie să conțină: ceruri sintetice sau vegetale, lipide provenite din unt sau uleiuri, ingrediente hidratante pentru a proteja buzele împotriva schimbărilor de temperatură. Pentru asta, îți recomandăm balsamul de buze reparator Aptonia.

BALSAMUL DE BUZE HIDRATANT CU PROTECȚIE SOLARĂ

În plus față de ingredientele de bază, balsamul de buze conține o anumită protecție împotriva razelor UV. Ideal pe timp de vară sau iarnă, acesta hidratează și protejează de soare, vânt și frig. Atunci când soarele este foarte puternic, îți recomandăm balsamul incolor de buze IP20 de la Aptonia.

BALSAMUL DE BUZE CU AROME 

Persoanele mai gurmande pot opta pentru un balsam de buze cu diferite arome, cum ar fi cele cu aromă de cireșe, vanilie sau fructe de pădure. Acestea dispun de un indice de protecția 20.

Stéphanie Mouragues

Asistent departament

Pielea buzelor este foarte subțire și nu are un strat superior al epidermei. Foarte fragil, este expus mai ușor la deshidratare și la agresiunile externe. Este important să îți alegi cu grijă balsamul de hidratare de zi cu zi. Descoperă sfaturile noastre pentru a alege balsamul de buze ideal pentru a avea niște buze netede și bine hidratate.

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020