Îngrijirea bicicletei eliptice este foarte importantă pentru a-i prelungi durata de viaţă. Urmaţi ghidul nostru pentru a întreţine echipamentul de fitness.

1/ CURĂŢAŢI BICICLETA ELIPTICĂ ÎN DOAR 1 MINUT!

După fiecare utilizare, curăţaţi bicicleta eliptică cu un material textil moale şi umezit cu puţină apă. În timpul curăţării, insistaţi asupra urmelor de transpiraţie, care sunt corozive şi care, în timp, nu se vor mai putea şterge de pe aparat.
Atenţie: nu uitaţi să scoateţi bicicleta eliptică din priză înainte de a o curăţa. Ţineţi aparatul scos din priză după utilizare.

Dacă modelul de bicicletă este prevăzut cu o centură de măsurare a ritmului cardiac, nu uitaţi să o curăţaţi cu apă după fiecare utilizare.

2/ VERIFICAŢI FRECVENT PIESELE ESENŢIALE ALE BICICLETEI ELIPTICE

Primul element esenţial îl reprezintă stabilitatea aparatului de fitness. Fiţi atenţi la eventuala balansare sau la zgomotele produse în timpul utilizării. Acestea ar putea semnala o reglare necorespunzătoare a saboţilor bicicletei. Un aparat stabil este mai silenţios şi mai sigur.

Pentru o reglare bună a bicicletei eliptice, verificaţi regulat şuruburile de asamblare, pentru a asigura utilizarea în siguranţă a aparatului.

3/ PROFITAŢI DE SERVICIILE NOASTRE POST VÂNZARE

Veţi găsi răspunsuri la întrebările voastre privind întreţinerea bicicletei eliptice, prin intermediul asistenţei personalizate oferite de către tehnicienii noştri din magazinele Decathlon.

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 4,33 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020