CUM SĂ ÎNTREŢINEŢI BICICLETA DE APARTAMENT?

Cum să întreţineţi bicicleta de apartament?

CURĂŢAŢI BICICLETA DE APARTAMENT ÎN DOAR 1 MINUT! VERIFICAŢI FRECVENT PIESELE ESENŢIALE ALE BICICLETEI DE APARTAMENT PROFITAŢI DE SERVICIILE NOASTRE POST VÂNZARE

Iată 3 sfaturi pentru a îngriji în mod corect echipamentul de fitness.

Bicicletele de apartament Domyos au fost gândite şi concepute pentru a nu fi nevoie să investim prea mult timp în întreţinerea lor. Câteva sfaturi practice vă vor permite să prelungiţi durata de viaţă a echipamentului de fitness.

CUM SĂ ÎNTREŢINEŢI BICICLETA DE APARTAMENT?

1/ Curăţaţi bicicleta de apartament în doar 1 minut!

După fiecare utilizare, curăţaţi bicicleta de apartament cu un material textil moale şi umezit cu puţină apă. Astfel vă veţi simţi mai motivat regăsind aparatul vostru preferat in stare buna. În timpul curăţării, insistaţi asupra urmelor de transpiraţie, care sunt corozive şi care, în timp, nu se vor mai putea şterge de pe aparat.
Atenţie: nu uitaţi să scoateţi bicicleta de apartament din priză înainte de a o curăţa. Ţineţi aparatul scos din priză după utilizare.

Dacă modelul este prevăzut cu o centură de măsurare a ritmului cardiac, nu uitaţi să o curăţaţi cu apă după fiecare utilizare.

CUM SĂ ÎNTREŢINEŢI BICICLETA DE APARTAMENT?

2/ Verificaţi frecvent piesele esenţiale ale bicicletei de apartament

Primul element esenţial îl reprezintă stabilitatea aparatului de fitness. Fiţi atenţi la eventuala balansare sau la zgomotele produse în timpul utilizării. Acestea ar putea semnala o reglare necorespunzătoare a componentelor bicicletei. Un aparat stabil este mai silenţios şi mai sigur.

Pentru o reglare bună a bicicletei de apartament, verificaţi frecvent şuruburile de asamblare, pentru a asigura utilizarea în siguranţă a aparatului.

3/ Profitaţi de serviciile noastre post vânzare

Veţi găsi răspunsuri la întrebările voastre privind întreţinerea bicicletei de apartament, prin intermediul asistenţei personalizate oferite de către tehnicienii noştri din magazinele Decathlon.