Cum să îmbini sportul cu vacanța

Vacanța înseamnă relaxare totală. Dacă faci sport în mod frecvent, da, vacanțele pot fi momentul oportun pentru o pauză. Dar s-ar putea să nu dureze mult.

 Noi activități sportive

Stațiunile de vacanță oferă de multe ori locuri propice pentru activități sportive care acționează ca mici invitații. Vederea unui râu cu apă limpede poate crea impulsul brusc de a face o plimbare cu caiacul.

Dacă, din mașină, parcurgeți cu privirea un drum perfect pentru MTB, poate … vei și lua o bicicletă, pentru a te bucura cu adevărat de el?

Această perioadă de timp liber liber este ocazia perfectă pentru a descoperi noi sporturi.

Vezi categoria noastră de  ▶ CAIACE GONFLABILE

 

Sport, dar nu neapărat urmând un program dinainte stabilit

Nu se pune problema stabilirii unui program riguros de exerciții, vacanțele nu sunt făcute pentru a completa o agendă. Dimineața devreme, o plimbare pe malul mării te va pune în mișcare. O zi frumoasă și însorită pe plajă, cu prietenii, va fi ocazia perfectă pentru îmbunătățirea tonusului muscular, jucând volei pe plajă sau, mai mult, de a îți exersa echilibrul pe o placă de stand up paddle.

Practicare consecventă

Timp de câteva săptămâni, uită de culoarele piscinei și bucură-te de înotul în mare, dimineața, după amiaza și seara. Vei simți că tehnica evoluează și că respirația se dezvoltă. Vrei să îți sculptezi corpul? Perfect, la hotel se organizează cursuri de aquagym în fiecare dimineață, la care răspundeți cu prezent, cu zâmbetul pe buze. Ca să nu mai vorbim de sejururile petrecute în stațiunile de iarnă, caz în care alunecați zile întregi pe pârtie?

Turism sportiv

Turismul de masă întâmpină de câțiva ani, turiști dornici să trăiască o vacanță sportivă. Explorarea unui oraș pe bicicletă,  parcurgerea coastei pe placa de surf,  aceste practici sunt în continuă dezvoltare.

Sport, vacanțe, sunteți expert ? Nu ezitați să vă împărtășiți experiențele!

Vezi categoria noastră de  ▶ PRODUSE PENTRU SPORT ÎN VACANȚĂ

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Jun 17, 2021
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020