CUM SĂ EVITAŢI ABURIREA MĂŞTII DE SCUFUNDARI?

Evitarea aspectului de ceață în masca de scufundări este esențială pentru o observare perfectă a fundului mării … Dar cum să o realizăm? Descoperiți sfaturile noastre pentru a practica scufundarea subacvatică în cele mai bune condiții!

 

 

SFATURILE NOASTRE PENTRU A EVITA ABURIREA MĂŞTII

Mai întâi de toate, fiți conștienți de faptul că îngrijirea măștii dvs. de scufundare în prealabil este imperativă pentru evitarea producerii de abur și după utilizarea acesteia. Dacă este o mască nouă, riscurile sunt aceleași, trebuie să eliminăți urmele de aditivi! Într-adevăr, de când părăseşte fabrica și până când este achiziționată, masca dvs va acumula bacterii, praf … pe geamul ei. Acești factori vor ajuta la apariţia aburului mai ales din cauza diferitelor particule.

Pentru noile măști, Hugo, designer de produs Subea, vă explică cum să efectuați această întreținere simplă, fără ajutorul buretelui, numai cu detergent lichid de spălare a vaselor. Și pentru o eficiență maximă a lichidului de spălat vase în fiecare colț al măștii, lăsați masca în soluție timp de 12 ore. Apoi clătiți cu apă caldă și lăsați-o să se usuce.

Întreţierea înainte de fiecare utilizare și apoi în mod regulat în perioada folosirii măştii, vă oferă confirmarea unei scufundări fără abur.

 

O SIMPLĂ ÎNTREŢINERE PENTRU PREVENIREA APARIŢIEI ABURULUI

În plus față de tehnica pe care am explicat-o anterior, valabilă pentru măști noi și, dar şi în general, vă propunem, înainte de fiecare scufundare, aplicarea pe geamul maştii a unui produs anti-îngheț sau a salivei. Desigur, clătiți-vă masca în apă curată și neutră pentru mai multă igienă și pentru buna utilizare a măștii.

Apoi explorați liniştiţi lumea subacvatică!

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (6 voturi, medie: 3,83 din 5)
Încarc...

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020