Fiind o combinație între surf și skate, skimboardul este un sport conceput pentru tineri ! Fie că ești copil, sau adult : descoperă cu Tribord cum să alegi un skimboard adaptat nivelului tău de practică și lansează-te pe zona dintre apă și nisip !

MARCA NOASTRĂ DE SPORTURI NAUTICE ȘI ACVATICE

TRIBORD

Marca de sporturi nautice și acvatice a DECATHLON îți propune recomandări utile

DESCOPERĂ MARCA

Alegerea unui skimboard se face în funcție de nivelul tău de practică, dar trebuie să ții cont și de înălțimea ta.

ALEGE UN SKIMBOARD DIN SPUMĂ PENTRU A TE INIȚIA UȘOR ÎN ACEST SPORT

Fie că ești copil, sau adult începător, alege un skimboard din spumă pentru o practică la nivel ocazional. Spuma din polietilenă absoarbe șocurile și te protejează de accidentări la căzături – care la început de practică sunt numeroase.
De fapt, în perioada de inițiere în skimboard, căderea este inevitabilă ! Echilibrul se obține greu în acvaplanare și necesită o anumită tehnică care se obține practicând !
Cu o placă din spumă, skimboardul poate fi folosit de către copii precum un joc de plajă. Introdu ușor skimboardul în portbagajul mașinii tale și ia-l cu tine în vacanțele pe litoral, pentru a petrece momente plăcute între înot în mare și plajă.
Atunci când prinzi încredere, încearcă alunecarea pe apă și încearcă să realizezi anumite alunecări și trick-uri !

PERFECȚIONEAZĂ-TE PE UN SKIMBOARD DIN LEMN

Te-ai acomodat deja cu un model din spumă și stăpânești bazele acestui sport de alunecare? Treci la următoarea etapă cu skimboardul din lemn !
Acest model asemănător cu skateboardul este mai solid și îți oferă calitate mai bună de alunecare. Este o placă cu raport calitate/preț foarte bun, destinată unei practici de nivel consecvent.
Skimboardul din lemn este compus din mai multe straturi de placaj marin, curbate și date cu lac sau cu rășină, pentru a proteja lemnul de apă.

Atenție: un skimboard din lemn este mai periculos din cauza impactului cu lemnul la o eventuală cădere.
Fiind o combinație între surf și skate, skimboardul este un sport conceput pentru tineri ! Fie că ești copil, sau adult : descoperă cu Tribord cum să alegi un skimboard adaptat nivelului tău de practică și lansează-te pe zona dintre apă și nisip !

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020