CUM SĂ ALEGI UN COSTUM DE ÎNOT PENTRU FEMEI ?

Cum să alegi un costum de înot pentru femei ?

Costumele de înot Nabaiji cu marca AquaResist, pentru înotători de nivel consecvent și intensiv, asigură mai mult de 200 de ore de înot.

Înotul a devenit un stil de viață pentru tine sau înoți ocazional? Indiferent de cât de des mergi la bazin, ai nevoie de un costum de înot pentru femei potrivit stilului tău. În funcție de nivelul de practică, trebuie să alegi un costum de baie care să îți garanteze siguranța și libertatea în mișcări. Acesta trebuie ales și în funcție de model, de numărul de piese și forma spatelui ce are rol de a susține musculatura.

Ca orice alt echipament sport, și costumul de baie pentru înot se deteriorează în timp fie din cauza purtării excesive, fie din cauza apei cu clor din bazinele de înot. De aceea, la Decathlon găsești costumele de înot Nabaiji cu marca AquaResist, pentru înotători de nivel consecvent și intensiv, ce asigură mai mult de 200 de ore de înot.

Călătoria ta spre performanță începe cu un costum de înot de la Decathlon!

CUM SĂ ALEGI UN COSTUM DE ÎNOT PENTRU FEMEI ?

1. Costum de înot pentru femei la nivel ocazional

Chiar dacă practici înot ocazional și vizitele la bazin sunt mai rare decât ți-ai dori, trebuie să ai un costum de baie pentru înot care să îți ofere confortul dorit. Bucură-te de fiecare clipă petrecută în apă și simte-te în largul tău cu un costum de înot pentru femei de la Nabaiji, disponibil în trei forme, cu diferite avantaje:

> Costumul de baie dintr-o piesă cu forma spatelui în Y care asigură susținere în zona spatelui;
> Costumul de înot pentru femei cu forma spatelui în X pentru mai multă lejeritate și libertate de mișcare. Este disponibil atât sub formă de costum de baie dintr-o piesă, cât și sub formă de costum de baie din 2 piese;
>Costumul de baie pentru femei cu forma spatelui în U este feminin și mai ușor de îmbrăcat.

CUM SĂ ALEGI UN COSTUM DE ÎNOT PENTRU FEMEI ?

2.  Costum de înot pentru femei la nivel consecvent

Pasiunea pentru înot crește de la o zi la alta și vizitele la bazin devin mai dese? Este momentul să alegi un nou costum de baie de damă care să reziste sesiunilor tot mai frecvente de înot.

Dacă practici înot la nivel consecvent, alege un costum de baie pentru femei mai rezistent, ce îți oferă mai mult confort. Costumele Nabaiji oferă rezistență la clor de până la 200 de ore. Recomandarea noastră este costumul de înot pentru femei dintr-o piesă cu spatele în formă de O, adaptat practicii tale, ce îți va oferi libertate mai mare de mișcare.

CUM SĂ ALEGI UN COSTUM DE ÎNOT PENTRU FEMEI ?

3. Costum de înot la nivel intensiv

Vizitele la bazinul de înot se transformă în sesiuni regulate, cu un grad de intensitate mai ridicat? Adaptează costumul de baie pentru înot la noile cerințe și alege un costum cu spate foarte descoperit. Îți va asigura libertatea de care ai nevoie pentru fiecare mișcare a brațelor. Astfel, îți vei transforma pasiunea pentru înot în performanță. Costumul de baie întreg din colecția Decathlon este ultra-rezistent la clor, perfect adaptat antrenamentelor tale intensive.

CUM SĂ ALEGI UN COSTUM DE ÎNOT PENTRU FEMEI ?

4. Costum de înot pentru femei la nivel competițional 

Pasiunea pentru înot s-a dezvoltat în performanță și primele competiții te așteaptă! Pășește în lumea înotului competițional echipată corespunzător, cu un costum de înot stil combinezon. Acesta îți va asigura hidrodinamism și compresie musculară, ajutându-te să obții performanțe mai bune. Vei beneficia de susținerea potrivită la fiecare mișcare și vei fii mai încrezătoare în propriile tale forțe. Cucerește bazinul cu un costum de baie pentru înot și obține victoria mult dorită!

Pasiune sau performanță? Indiferent de nivelul la care practici înotul, costumul potrivit se află în colecția Decathlon!