Există mai multe forme de costume de înot pentru bărbați care fac ca alegerea ta să devină mai dificilă: slip de înot, boxeri, șort de înot, boxeri de înot jammer. Află care este model potrivit, în funcție de nivelul de practică ales!

ÎNOTĂTOR DE NIVEL OCAZIONAL

Dacă practici înot la nivel ocazional, optează pentru un costum de înot în care să te simți în largul tău și care să fie confortabil. Materialul utilizat pentru acest gen de costum este poliamida elastan. Formele adaptate sunt slipul de înot, boxerii și șortul de înot.

ÎNOTĂTOR DE NIVEL CONSECVENT

Dacă practici înot la nivel consecvent, optează pentru un costum de înot cu rezistență bună la clor. Așadar alege un costum de înot fără elastan. De asemenea, alege o formă care să îți asigure libertate bună de mișcare: slip de înot, boxeri sau boxeri lungi.

ÎNOTĂTOR DE NIVEL INTENSIV

Dacă practici înot la nivel intensiv, alege boxeri jammer. Aceștia sunt mențin mușchii și favorizează recuperarea musculară. Poliesterul din care sunt compuși nu este doar confortabil dar este și ultra-rezistent la clor.

ÎNOTĂTOR DE COMPETIȚIE

Pentru competiții, alege boxerii noștri jammer de competiție, atestați de FINA (Federația Internațională de Înot). Sunt fabricați dintr-un material foarte subțire, lejer și rezistent la deșirare. Acești boxeri jammer asigură hidrodinamism mai bun, flotabilitate excelentă și diminuare a eforturilor în timpul înotului.

CUM SĂ ALEGI UN COSTUM DE ÎNOT PENTRU BĂRBAȚI ?

Performanțele tale sunt asigurate !

Vezi toată gama

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (7 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Jun 17, 2021
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020