Șort, slip sau boxeri de baie? Este adesea dificil să știți ce costum de baie este cel mai potrivit pentru un băiețel pentru înot. Nabaiji, marca de înot a grupului DECATHLON, vă oferă sfaturi pentru a alege costumul de baie potrivit pentru băieți.CE COSTUM DE BAIE ESTE NECESAR PENTRU UN TÂNĂR ÎNOTĂTOR ÎNCEPĂTOR?

Tânărul înotător începător are nevoie în principal de un costum de baie confortabil în care să se simtă relaxat. Două forme de costum de baie vă sunt propuse :

CE COSTUM DE BAIE ESTE NECESAR PENTRU UN TÂNĂR ÎNOTĂTOR INTERMEDIAR?

Tânărul înotător confirmat caută un costum de baie ce ii oferă un suport mai bun în mișcări și ultra-rezistență la clor pentru antrenamentele sale regulate în piscină. Boxerii de baie sunt forma de costum de baie propus pentru un tânăr înotător intermediar.

CE COSTUM DE BAIE ESTE NECESAR PENTRU ANTRENAMENTUL UNUI TÂNĂR ÎNOTĂTOR EXPERT?

Micul înotător expert caută un costum de baie care aduce libertate în mișcare și ultra-rezistență la clor de care are nevoie pentru antrenamentele sale intensive. Trei forme de costume de baie vă sunt propuse :

CE COSTUM DE BAIE ESTE NECESAR PENTRU COMPETIȚIILE UNUI TÂNĂR ÎNOTĂTOR EXPERT?

Tânărul înotător expert va folosi un slip tip jammer special conceput pentru competiții, oferind hidrodinamism și o susținere importantă a musculaturii pentru a ameliora calitatea alunecării. Tânărul înotător va putea astfel sa își amelioreze atât timpii de înot cât și performanța

CUM SĂ ALEGI UN COSTUM DE ÎNOT DE BĂIEȚI ?

Vezi toată gama

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020