CUM SĂ ALEGI TRICOUL ANTI-UV PENTRU COPILUL TĂU

Ferește-te de arsurile solare în timpul vacanțelor estivale! Ochii și pielea copiilor, mai ales a bebelușilor, sunt mai vulnerabile în fața pericolelor razelor UV. Din acest motiv, ai grijă să protejezi în mod eficient, și în fiecare moment sănătatea copiilor tăi: atunci când se joacă la malul apei, când construiesc castele de nisip sau când încearcă să practice sporturi de alunecare în valuri. Cum? Cu ajutorul unui tricou anti-UV, un adevărat aliat al protecției solare!

Cuprins

  1. TRICOUL ANTI-UV : O PROTECȚIE SOLARĂ EFICIENTĂ ȘI PRACTICĂ
  2. TRICOURILE ANTI-UV PENTRU COPII, ADAPTATE MICILOR AVENTURIERI
  3. TRICOUL ANTI-UV : UN ARTICOL DE ÎMBRĂCĂMINTE DE PLAJĂ TEHNIC ȘI COLORAT

1. TRICOUL ANTI-UV : O PROTECȚIE SOLARĂ EFICIENTĂ ȘI PRACTICĂ

Pe litoral, poți limita riscurile cauzate de soare, luând cu tine produsele corespunzătoare pentru protecție solară: cremă, pălărie, ochelari de soare, la care să adaugi un tricou anti-UV pentru copii, foarte eficient în protejarea pielii sensibile a celor mici.
Dar atenție: nu toate tricourile protejează de razele UV! Un tricou alb clasic oferă astfel protecție mică pe plajă și devine ineficient atunci când materialul este ud.

2. TRICOURILE ANTI-UV PENTRU COPII, ADAPTATE MICILOR AVENTURIERI

Copiii aleargă, sar, se joacă în apă, apoi pe nisip, altfel spus, copiilor nu le lipsesc niciodată ideile pentru activități amuzante pe plajă! Un avantaj al tricoului anti-UV este polivalența sa: acest articol vestimentar de plajă îi protejează pe copii de soare, oriunde și în toate condițiile, atât în apă, cât și pe plajă.

„CORVOADA” APLICĂRII CREMEI SOLARE ESTE REDUSĂ !
Aplicarea cremei solare, la fiecare 2 ore, poate deveni rapid o activitate care le consumă mult timp părinților atunci când au mai mulți copii și care este neplăcută pentru cei mici, care sunt nerăbdători să se joace.
Așadar, alegerea unui tricou anti-UV pentru cei mici înseamnă și reducerea timpului alocat acestei activități estivale: va trebui să mai aplici cremă doar pe zonele neprotejate de tricoul anti-UV (de exemplu, față, încheieturi, glezne, etc.)
Recomandarea noastră: dacă dorești să citești liniștit o carte pe prosopul de plajă în timp ce copiii se joacă, alege să îți imbraci copilul cu un tricou anti-UV, care este echivalent cu o cremă solară cu FPS 50+ aplicată după fiecare intrare în apă și la fiecare 2 ore !

NORMĂ FPS 50+, PENTRU PROTECȚIE OPTIMĂ ÎMPOTRIVA RAZELOR SOARELUI
Îmbrăcămintea anti-UV copii FPS 50+ răspunde normelor europene de protecție solară și eficiența ei este recunoscută de către medici.
Ce reprezintă concret această normă FPS 50+ ? Alegând acest nivel de protecție, ai siguranța că tricoul anti-UV al copilului tău blochează 95% din razele UVA și 98% din UVB. Secretul lui? Particule de ceramică integrate în fibrele îmbrăcămintei. Așadar, protecția solară este optimă, chiar și în caz de expunere prelungită.

3. TRICOUL ANTI-UV : UN ARTICOL DE ÎMBRĂCĂMINTE DE PLAJĂ TEHNIC ȘI COLORAT

Îmbrăcămintea anti-UV dispune de croieli, culori și design-uri moderne, perfecte pentru a avea grijă de pielea copilului tău, fără a neglija look-ul. Pe fundal, atuurile tehnice operează. Așadar majoritatea tricourilor sunt prevăzute cu:

  • MATERIAL CU USCARE RAPIDĂ

Un material tehnic și un tratament hidrofob facilitează evacuarea apei. Dacă aerul se răcește pe parcursul zilei, tricoul copilului se va usca rapid după ieșirea din apă!

  • UN MATERIAL ANTI-NISIP

Tipul de material al tricourilor anti-UV nu permite nisipului să rămână blocat între fibre. Acest lucru este practic și pentru a nu aduce mult nisip în mașină sau în hotel!

  • UN SISTEM DE SUSȚINERE A TRICOULUI

Tricourile noastre anti-UV prezintă un șnur în partea din față. Acesta permite fixarea tricoului de costumul de înot al copilului.

  • IZOLARE TERMICĂ

Pentru copiii cărora le plac sporturile în valuri, anumite tricouri anti-UV, dispun de interior din polar, care are rolul de a reduce șocurile termice în momentul intrării în apă.

TRICOU ANTI-UV SAU TOP ANTI-UV PENTRU COPII : CARE ESTE DIFERENȚA DINTRE CELE DOUĂ ?

TOP ANTI-UV : CROIALĂ MULATĂ PENTRU SPORTURILE ÎN VALURI
Topul anti-UV este croit pentru practicarea de sporturi în valuri. Acesta oferă mai multă libertate de mișcare copiilor în primele lor încercări de a practica bodyboard sau surf.
TRICOU ANTI-UV : CROIALĂ LARGĂ, PENTRU PRIVILEGIEREA CONFORTULUI
Este un articol vestimentar cu croială clasică și largă, care asigură mai mult confort, dar și o îmbrăcare mai ușoară.
Ultima noastră recomandare: chiar dacă topul anti-UV oferă protecție excelentă împotriva soarelui, evită expunerea la soare între orele 12 și 16. Ești echipat cu o umbrelă pentru a merge la plajă cu familia?

Descoperă categoria de tricouri anti-uv

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (4 voturi, medie: 4,75 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020