Ferește-te de arsurile solare în timpul vacanțelor estivale ! Ochii și pielea copiilor, mai ales a bebelușilor, sunt mai vulnerabile în fața pericolelor razelor UV.
Protejează în mod eficient, și în fiecare moment sănătatea copiilor tăi: atunci când se joacă la malul apei, când construiesc castele de nisip sau încearcă sporturi de alunecare în valuri, tricoul anti-UV îi acompaniază (și protejează) în toate mișcările. Atenție la acest aliat al protecției solare !

TRICOUL ANTI-UV : O PROTECȚIE SOLARĂ EFICIENTĂ ȘI PRACTICĂ

Pe litoral, limitează riscurile cauzate de soare luând cu tine materialul perfect pentru protecție solară: trioul indispensabil „cremă, pălărie, ochelari de soare” pe care îl completezi cu un tricou anti-UV pentru copii. Este cea mai eficientă protecție pentru pielea sensibilă a celor mici.
Dar atenție: nu toate tricourile protejează de razele UV! Un tricou alb clasic oferă astfel protecție mică pe plajă și devine ineficient atunci când materialul este ud.

TRICOURILE ANTI-UV PENTRU COPII, ADAPTATE CELOR CARE NU POT STA PE LOC !

PROTECȚIE SOLARĂ LA PLAJĂ ȘI ÎN APĂ

Alergări, sărituri, jocuri în apă, apoi pe nisip : copiilor nu le lipsesc niciodată ideile pentru activități amuzante pe plajă ! Un avantaj al tricoului pentru apă anti-UV este polivalența sa : acest articol vestimentar de plajă protejează de soare oriunde și în toate condițiile, în apă, cât și pe nisip sau stânci.

„OBLIGAȚIA” CREMEI SOLARE ESTE REDUSĂ !

Cu mai mulți copii, aplicarea cremei solare la fiecare 2 ore poate deveni rapid o activitate care consumă mult timp părinților și care este neplăcută pentru cei mici, care sunt nerăbdători să se joace.

Alegerea unui tricou pentru apă pentru cei mici înseamnă și reducerea timpului alocat acestei activități estivale : va trebui să mai aplici cremă doar zonele corpului copilului care sunt neprotejate de tricoul anti-UV pentru copii.

Recomandare Decathlon: dacă dorești să citești liniștit o carte pe prosopul de plajă în timp ce copiii se joacă, ia în considerare faptul că un tricou anti-UV este echivalent cu o cremă solară cu SPF 50 aplicată după fiecare intrare în apă și la fiecare 2 ore !

NORMĂ SPF 50+, PENTRU PROTECȚIE OPTIMĂ CONTRA RAZELOR SOARELUI

Îmbrăcămintea anti-UV copii SPF 50+ răspunde normelor europene de protecție solară și eficiența ei este recunoscută de către medici.

Ce reprezintă concret această normă SPF 50+ ? Alegând acest nivel de protecție, ai siguranța că tricoul anti-UV al copilului tău blochează 95% din razele UVA și 98% din UVB. Secretul lui? Particule de ceramică integrate în fibrele îmbrăcămintei. Așadar protecția solară este optimă, chiar și în caz de expunere prelungită.

TRICOUL DE APĂ : UN ARTICOL DE ÎMBRĂCĂMINTE DE PLAJĂ TEHNIC ȘI COLORAT

Îmbrăcămintea anti-UV dispune de croieli, culori și design-uri actuale, perfecte pentru a avea grijă de pielea copilului tău, fără a neglija look-ul. Pe fundal, atuurile tehnice operează. Așadar majoritatea tricourilor sunt echipate cu:

MATERIAL CU USCARE RAPIDĂ

Un material tehnic și un tratament hidrofob facilitează evacuarea apei. Dacă aerul se răcește pe parcursul zilei, copilul tău nu rămâne ud mai multe ore atunci când iese din apă !

UN MATERIAL ANTI-NISIP

Materialul strâmt al tricourilor anti-UV nu permite granulelor de nisip să rămână blocate între fibre. Acest lucru este practic și pentru a nu aduce mult nisip în mașină sau în hotel !

UN SISTEM DE MENȚINERE AL TRICOULUI

Tricoul anti-UV rămâne bine menținut datorită unei catarame situate în partea din față a tricourilor Tribord. Poți fixa tricoul de apă la costumul de înot al copilului prin acest șnur.

IZOLARE TERMICĂ

Pentru copiii cărora le plac sporturile de alunecare, anumite topuri pentru copii, anti-UV, dispun de interior din polar care are rolul de a reduce șocurile termice în momentul intrării în apă.

TRICOU PENTRU APĂ PENTRU COPII SAU TOP ANTI-UV PENTRU COPII : CARE ESTE DIFERENȚA DINTRE CELE DOUĂ ?

TOP ANTI-UV : CROIALĂ MULATĂ PENTRU SPORTURI DE ALUNECARE

Topul anti-UV este croit pentru practica sporturilor de alunecare. Acesta oferă mai multă libertate de mișcare copiilor în primele lor încercări de alunecare în bodyboard sau surf.

TRICOU ANTI-UV : CROIALĂ AMPLĂ PENTRU PRIVILEGIEREA CONFORTULUI

Este un articol vestimentar cu croială clasică și amplă, care asigură mai mult confort, dar și îmbrăcare mai ușoară.
Ultima recomandare Decathlon: chiar dacă tricoul anti-UV oferă protecție excelentă împotriva soarelui, evită expunerea la soare între orele 12 și 16. Ești echipat cu un umbrar sau o umbrelă pentru a merge la plajă cu familia?

Ferește-te de arsurile solare în timpul vacanțelor estivale ! Ochii și pielea copiilor, mai ales a bebelușilor, sunt mai vulnerabile în fața pericolelor razelor UV.
Protejează în mod eficient, și în fiecare moment sănătatea copiilor tăi: atunci când se joacă la malul apei, când construiesc castele de nisip sau încearcă sporturi de alunecare în valuri, tricoul anti-UV îi acompaniază (și protejează) în toate mișcările. Atenție la acest aliat al protecției solare !

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*