Dacă ești boxer începător și te antrenezi ocazional, alege un sac din pânză: flexibil la lovire. Nu lovi niciodată sacul cu mâinile libere, pentru că riști să te rănești!

MĂRIMEA, MATERIALUL

Tipul de practică va condiționa alegerea mărimii sacului de box ( de la 80 cm, la 120 cm). Pentru lovituri doar cu pumnii, alege un sac de box de la 80 cm, până la 110 cm. Pentru lovituri picioare/pumni, optează pentru un sac mai mare de 120 cm. Dacă ești boxer începător și te antrenezi ocazional, alege un sac din pânză: flexibil la lovire. Dacă ești boxer de nivel avansat și te antrenezi în mod consecvent (de 2 ori pe săptămână), alege un sac cu căptușeală sintetică de tip poliuretan: rigid și foarte rezistent. Dacă ești boxer expert, participi la competiții, și te antrenezi în mod intensiv (3 ori pe săptămână sau mai mult), alege un sac solid, din piele naturală, care rezistă la abraziune și la lovituri.

https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/c2-2.jpg,https://sfaturi.decathlon.ro/wp-content/uploads/2017/01/c3-3.jpg

Total
1
Shares

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (10 voturi, medie: 4,80 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: May 6, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020