Cum să alegi rucsacul de Trail

Trailul este momentul perfect să evadezi din aglomerația urbană, te ajută să descoperi locuri noi si să te conectezi cu natura însă trebuie să fii conștient de mediul în care alergi, unde punctele de hidratare sau nutritie sunt foarte rare sau deloc. Așadar rucsacul poate fi considerat un articol indispensabil în funcție de durata si distanța alergării.

Ce capacitate trebuie să aibă rucsacul meu ?

Când vine vorba să alegi dimensiunea rucsacului de trail, va trebui să te gândești cât timp vei alerga și ce produse – batoane, geluri, textile, etc- vrei să iei cu tine ținând cont de mediul înconjurător. Dacă alergi într-o cursă este foarte important să iei in calcul distanța dintre punctele de hidratare si kitul obligatoriu de participare stabilit de către organizatori.

Între 20 – 40 km : 5 Litri

Rucsacurile Evadict cu capacitatea de 5L vin echipate cu un rezervor de apă cu capacitatea de 1L. De asemenea, dispun de 6 buzunare cu spatiu suficient pentru a transporta produse esențiale  precum : un bidon flask de 150ML, o jachetă ce se poate strânge în propriul buzunar, chei, telefon, șapcă, mănuși și o folie de prim-ajutor. 

Descoperă 👉produsul

Între 40 – 80 Km: 10 Litri

Rucscacurile Evadict cu capacitate de 10L sunt, de asemenea, echipate cu un rezervor de apă cu o capacitate de 1L însă au 10 buzunare care să te ajute să transporți produse esențiale. Cele 6 buzunare din față îți permit să transporți : 2 bidone flask de 500ml, geluri de hidratare și un pahar ce se compactează. Buzunarele din spate te ajută să transporți textile, frontala și chei sau telefon. De asemenea sunt echipate cu două benzi elastice pe fiecare parte laterală ce iți permit să transporți bețele de alergare trail.

Descoperă 👉produsul

80 Km sau mai mult: 15 Litri 

Rucsacul cu capacitate de 15L este cel mai mare din oferta de produse și vine echipat cu un rezervor de apă cu o capacitate de 2L, benzi elastice pe lateral pentru transportul bețelor de alergare trail și cu un total de 15 buzunare. Acesta este conceput special pentru practicanții de ultra-trail care doresc un rucsac încăpător pentru produsele din kitul obligatoriu necesar pentru astfel de distanțe.

Descoperă 👉produsul

Alergări rapide între 20-40 KM : Vesta de 5 Litri 

Vesta de 5L este concepută special pentru alergătorii ce doresc să care o greutate cât mai mica în alergările trail. În ciuda mărimii sale, poate transporta o cantitate surprinzătoare de produse. În ceea ce privește hidratatea poate transporta 2 bidoane flask de 500ml în cele două buzunare din față. Mai vine echipată și cu alte 10 buzunare ce iți permit să transporți lejer o geacă ce se împachetează în propriul buzunar, chei, telefon, geluri, șapcă, mănuși, frontală, pahar ce se împachetează și o folie de supraviețuire. Vrei de asemenea să transporți și bețe de trail? Nicio problemă, acum o poți face cu tolba ce se poate atașa acestei veste.

Descoperă 👉produsul

Cum aleg mărimea rucsacului ?


Toate rucsacurile de trail din oferta noastră au fost testate și aprobate atât de către bărbați cât și de femei. În plus, în afară de rucsacul de 5 L, toate rucsacurile sunt disponibile în 3 mărimi diferite:

XS/S : 62 cm – 72 cm ( Măsurați-vă circumferința taliei la nivelul buricului )

M/L: 73 cm – 83 cm

XL: 84 cm – 99 cm

Vezi 👉oferta noastră completă de accesorii trail

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Jun 17, 2021
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020