Foarte accesibilă, practica windsurfului constă în a aluneca pe apă, împins de vânt. Materialul propus este potrivit atât pentru inițiere, cât și pentru perfecționare, pentru evoluție și senzații garantate !

MARCA NOASTRĂ DE SPORTURI DE NAVIGAȚIE

TRIBORD

Marca de sporturi de navigație DECATHLON îți propune recomandări utile pentru activitatea ta (barcă de navigație locuibilă, derivor, catamaran, windsurf, etc.)

Alegerea unei plăci de windsurf se face în funcție de 3 criterii: tipul de practică, soliditatea sa și greutatea utilizatorului.

 

 

1/ ÎN FUNCȚIE DE TIPUL ȘI NIVELUL DE PRACTICĂ

Ești începător și dorești să faci ieșiri pe vreme cu vânt ușor spre moderat. Cauți stabilitate, utilizare ușoară și posibilitatea de a face long boarduri, navigând pe vânt, cu calitate bună de alunecare. Ai nevoie de o placă lungă și voluminoasă, cu derivă.
Ești începător și dorești să te perfecționezi făcând ieșiri pe vânt moderat spre puternic. Ai nevoie de calitate bună de alunecare, manevrabilitate și navigație în planare (de mare viteză). Ai nevoie de o placă mai scurtă și ușoară, cu derivă detașabilă și footstrapuri.

 

 

 

2/ ÎN FUNCȚIE DE SOLIDITATEA PLĂCII

PLACĂ GONFLABILĂ

 

Avantajul plăcii gonflabile este modul foarte simplu în care se poate transporta, pentru că se umflă în 7 minute (pompă furnizată) și odată ce este depozitată în husă, încape în portbagajul mașinii.

 

PLACĂ RIGIDĂ

 

Placa rigidă este mai rezistentă dar ocupă mai mult spațiu. Așadar vei avea nevoie de bare pentru mașină pentru o a putea transporta.

 

3/ ÎN FUNCȚIE DE GREUTATE

Plăcile noastre sunt concepute cu nivele de greutate care îți asigură stabilitate și flotabilitate.

320 LITRI : între 80 și 100 kg                                                                                                        170 LITRI : între 50 și 80 kg
  
Foarte accesibilă, practica windsurfului constă în a aluneca pe apă, împins de vânt. Materialul propus este potrivit atât pentru inițiere, cât și pentru perfecționare, pentru evoluție și senzații garantate !

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020