În funcție de intensitatea antrenamentului tău sportiv, pieptul suportă mai mult sau mai puțin impact de care trebuie să fie protejat cu o bustieră adecvată.

Pentru activitățile de fitness cu impact mic precum yoga, pilates sau gimnastică ușoară, o bustieră cu susținere mică nu exercită o presiune inutilă. Este de preferat să alegi materiale elastice și plăcute la atingere, care îți vor asigura confort și libertate de mișcare.

Pentru activitățile fitness cu impact moderat, precum cursuri de coreografie sau cross-training, optează pentru o bustieră cu susținere medie, care combină susținere optimă și evacuare bună a transpirației, pentru acest tip de activități.

Pentru activitățile cu impact mare, alege o bustieră cu susținere superioară, care reduce mișcările pieptului în activități foarte intense precum step, jump sau bandă de alergare.

Pentru activitățile de intensitate medie și mare, alege o bustieră cu materiale tehnice și spate decupat și aerisit, care să asigure evacuare bună a transpirației.,Pentru a practica fitness în cele mai bune condiții, o bustieră confortabilă este indispensabilă. Alege materiale plăcute la atingere și elastice, în care să te simțiți confortabil. Optează pentru modele cu minimum de cusături, pentru a evita senzația de iritare în cazul în care activitatea este mai intensă.

Pentru a-ți asigura confortul în practică, trebuie să alegi mărimea corectă. Pentru a afla mărimea sutienului de sport, măsoară-ți pieptul cu ajutorul unui metru. De asemenea, reglajele sunt importante. Pentru activități foarte intense, mai multe reglaje îți vor asigura adaptabilitate pentru conformația ta.

CUM SĂ ALEGI O BUSTIERĂ PENTRU FITNESS

Descoperă toate bustierele pentru fitness

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (8 voturi, medie: 4,88 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: May 6, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020