Cum să alegi o bustieră pentru fitness

Activitățile de fitness cu impact mic Activitățile fitness cu impact moderat Activitățile cu impact mare

CUM SĂ ALEGI O BUSTIERĂ PENTRU FITNESS

În funcție de intensitatea antrenamentului tău sportiv, pieptul suportă mai mult sau mai puțin impact de care trebuie să fie protejat cu o bustieră adecvată

1.Activități fitness cu impact mic

Pentru activitățile de fitness cu impact mic precum yoga, pilates sau gimnastică ușoară, o bustieră cu susținere mică nu exercită o presiune inutilă. Este de preferat să alegi materiale elastice și plăcute la atingere, care îți vor asigura confort și libertate de mișcare.

CUM SĂ ALEGI O BUSTIERĂ PENTRU FITNESS
CUM SĂ ALEGI O BUSTIERĂ PENTRU FITNESS

 2.Activități fitness cu impact moderat

Pentru activitățile fitness cu impact moderat, precum cursuri de coreografie sau cross-training, optează pentru o bustieră cu susținere medie, care combină susținere optimă și evacuare bună a transpirației, pentru acest tip de activități

CUM SĂ ALEGI O BUSTIERĂ PENTRU FITNESS

4. Activități de intensitate medie și mare

Pentru activitățile de intensitate medie și mare, alege o bustieră cu materiale tehnice și spate decupat și aerisit, care să asigure evacuare bună a transpirației.,Pentru a practica fitness în cele mai bune condiții, o bustieră confortabilă este indispensabilă. Alege materiale plăcute la atingere și elastice, în care să te simțiți confortabil. Optează pentru modele cu minimum de cusături, pentru a evita senzația de iritare în cazul în care activitatea este mai intensă.

5.Mărimea corectă

Pentru a-ți asigura confortul în practică, trebuie să alegi mărimea corectă. Pentru a afla mărimea sutienului de sport, măsoară-ți pieptul cu ajutorul unui metru. De asemenea, reglajele sunt importante. Pentru activități foarte intense, mai multe reglaje îți vor asigura adaptabilitate pentru conformația ta.

CUM SĂ ALEGI O BUSTIERĂ PENTRU FITNESS