CUM SĂ ALEGI O BUSTIERĂ PENTRU FITNESS

Cum să alegi o bustieră pentru fitness

Activitățile de fitness cu impact mic Activitățile fitness cu impact moderat Activitățile cu impact mare

În funcție de intensitatea antrenamentului tău sportiv, pieptul suportă mai mult sau mai puțin impact de care trebuie să fie protejat cu o bustieră adecvată

CUM SĂ ALEGI O BUSTIERĂ PENTRU FITNESS

1.Activități fitness cu impact mic

Pentru activitățile de fitness cu impact mic precum yoga, pilates sau gimnastică ușoară, o bustieră cu susținere mică nu exercită o presiune inutilă. Este de preferat să alegi materiale elastice și plăcute la atingere, care îți vor asigura confort și libertate de mișcare.

CUM SĂ ALEGI O BUSTIERĂ PENTRU FITNESS

 2.Activități fitness cu impact moderat

Pentru activitățile fitness cu impact moderat, precum cursuri de coreografie sau cross-training, optează pentru o bustieră cu susținere medie, care combină susținere optimă și evacuare bună a transpirației, pentru acest tip de activități

CUM SĂ ALEGI O BUSTIERĂ PENTRU FITNESS
CUM SĂ ALEGI O BUSTIERĂ PENTRU FITNESS

4. Activități de intensitate medie și mare

Pentru activitățile de intensitate medie și mare, alege o bustieră cu materiale tehnice și spate decupat și aerisit, care să asigure evacuare bună a transpirației.,Pentru a practica fitness în cele mai bune condiții, o bustieră confortabilă este indispensabilă. Alege materiale plăcute la atingere și elastice, în care să te simțiți confortabil. Optează pentru modele cu minimum de cusături, pentru a evita senzația de iritare în cazul în care activitatea este mai intensă.

CUM SĂ ALEGI O BUSTIERĂ PENTRU FITNESS

5.Mărimea corectă

Pentru a-ți asigura confortul în practică, trebuie să alegi mărimea corectă. Pentru a afla mărimea sutienului de sport, măsoară-ți pieptul cu ajutorul unui metru. De asemenea, reglajele sunt importante. Pentru activități foarte intense, mai multe reglaje îți vor asigura adaptabilitate pentru conformația ta.