Dorești să te inițiezi în badminton/squash sau pur și simplu vrei să îți urmezi antrenamentele, iar pentru asta ai nevoie de o pereche nouă de încălțăminte? Lasă-ne să te ghidăm în această alegere importantă, pentru a juca în siguranță !

MARCA NOASTRĂ DE SPORTURI CU RACHETA

ARTENGO

Marca de sporturi cu racheta îți propune recomandări utile.

Pentru a alege încălțămintea de badminton/squash care se adaptează cel mai bine nevoilor tale, trebuie să ții cont de nivelul tău de practică.

1/ NEVOI ÎN FUNCȚIE DE TIPUL DE PRACTICĂ

În funcție de nivelul tău, vei avea nevoi diferite de ale partenerului sau adversarului. Așadar, să vedem care sunt aceste avantaje de produs care te vor ajuta să îți alegi corect încălțămintea de badminton/squash.

PRACTICĂ OCAZIONALĂ

Pentru realizarea primilor pași în universul badminton/squash vei avea nevoie de respirabilitate. Această respirabilitate îți va asigura aerisire la nivelul picioarelor.

 

PRACTICĂ CONSECVENTĂ

Dacă practici mai frecvent badminton/squash, vei avea nevoie de mai multă amortizare. Această amortizare va absorbi șocurile pe care picioarele le îndură în timpul deplasărilor.

 

PRACTICĂ INTENSIVĂ

Dacă ești jucător de nivel intensiv, susținerea va fi un atu de necontestat al încălțămintei tale. În deplasări de intensitate mare, ai nevoie de încălțăminte care să îți protejeze picioarele.

 

 

2REZISTENȚA LA ABRAZIUNE

Cu cât urci în nivel, cu atât deplasările tale vor fi mai intense, și cu atât vei avea mai mare nevoie de o pereche de încălțăminte adecvată. Așadar, trebuie să ții cont de rezistența încălțămintei tale. Cu schimbări rapide de direcție și fante în față, care îți vor pune la încercări grele încălțămintea, trebuie să fii conștient că rezistența la abraziune este o caracteristică imperativă în alegerea încălțămintei tale.

Dorești să te inițiezi în badminton/squash sau pur și simplu vrei să îți urmezi antrenamentele, iar pentru asta ai nevoie de o pereche nouă de încălțăminte? Lasă-ne să te ghidăm în această alegere importantă, pentru a juca în siguranță !

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020