CUM SĂ ALEGI ÎMBRĂCĂMINTEA PENTRU SPORTURI CU RACHETA PENTRU BĂRBAȚI

Cum să alegi îmbrăcămintea pentru sporturi cu racheta pentru bărbați

ÎMBRĂCĂMINTEA PENTRU VREME CALDĂ ÎMBRĂCĂMINTEA PENTRU VREME RECE

Practici tenis și ai nevoie să îți alegi echipamentul potrivit? Dorești să descoperi varietatea de echipamente de tenis pe care să o poți adapta pentru practicarea sportului preferat pe vreme rece sau pe vreme caldă? Descoperă, fără să mai aștepți, oferta noastră de echipamente adaptată nevoilor tale.

Alegerea îmbrăcămintei de tenis pentru bărbați se face în primul rând în funcție de sezonul . Aici, nu este vorba despre nivelul de practică, ci despre materialul potrivit, în funcție de situația în care se joacă, pe vreme caldă sau pe vreme rece.

CUM SĂ ALEGI ÎMBRĂCĂMINTEA PENTRU SPORTURI CU RACHETA PENTRU BĂRBAȚI

 Îmbrăcămintea pentru vreme caldă

Îți doresti să îți alegi echipamentul de tenis, adecvat pentru vreme calda? Sfatul nostru este sa iti alegi haine care să permită o bună libertate de mișcare și o evacuare optimă a transpirației. Alege tricoul și șortul potrivit in funcție de preferințele tale cromatice si design.

CUM SĂ ALEGI ÎMBRĂCĂMINTEA PENTRU SPORTURI CU RACHETA PENTRU BĂRBAȚI

 Îmbrăcămintea pentru vreme rece

Îți dorești să practici sportul cu racheta preferat și pe vreme rece?  Evident, va trebui să alegi o jachetă cu fermoar şi pantaloni lungi. Alege pantaloni ușor de îndepărtat de îndată ce corpul atinge temperatura optimă. Pe dedesubtul jachetei puteți purta o bluză termică, pentru a-ți menține corpul cald. Toate aceste produse îți vor permite libertate de mișcare și în același timp vor menține căldura!