CUM SĂ ÎȚI ALEGI COSTUMUL DE BAIE?

Cum să îți alegi costumul de baie în funcție de conformație

Indiferent că practici surf, bodyboard, kitesurf, windsurf sau alte activități sportive pe plajă, costumul de baie este nelipsit din garderoba unei pasionate de sport. Dar știi cum trebuie să îl alegi?

Știai că 80% din femei își aleg mai întâi partea de sus a costumului de baie?

Mărimea cupei, circumferința bustului, forma, prezența sau absența armăturii…toate acestea sunt criterii generale de luat în considerare în alegerea unui sutien de baie, dar cum trebuie să îl alegi, mai exact, pe cel adaptat conformației tale?

CUM SĂ ÎȚI ALEGI COSTUMUL DE BAIE?

1. Ce model de sutien de baie să aleg pentru un bust mic ?

Dacă porți cupa A, ți se potrivesc toate modelele de sutiene de baie. Adaptate tuturor conformațiilor, acestea se adaptează la circumferința bustului, grație diferitelor sisteme de reglare: 

Sutien de baie tip triunghi
Acesta se adaptează tuturor conformațiilor de busturi, grație sistemului de culisare de sub linia bustului

Sutien de baie cu push up
Scoate în evidență și accentuează bustul,  grație push-up-ului integrat.

Sutien de baie tip bandă
Acest model de sutien de baie prezintă două avantaje: pune în evidență bustul și asigură confort, iar bretelele sunt detașabile, pentru cele care doresc libertate de mișcare la nivelul umerilor. 

Paduri sau bureții din spumă detașabili
Majoritatea modelelor de sutiene de baie tip triunghi, push-up sau tip bandă sunt prevăzute cu bureți detașabili, inserați în interiorul căptușelii sutienelor. Avantajul? Aceștia măresc bustul cu jumătate de măsură și te protejează de priviri indiscrete dacă ești mai pudică.

CUM SĂ ÎȚI ALEGI COSTUMUL DE BAIE?

2. Ce model de sutien de baie să aleg pentru un bust mare ?

Dacă porți cupa D, este important să iei în considerarea greutatea bustului, care poate deveni un inconvenient în timpul practicării de sporturi în valuri, în cazul în care nu alegi un model de sutien de baie adaptat.

Greutatea unui bust de mărimea E sau F nu trebuie să afecteze partea cervicală. Din acest motiv, nu recomandăm sutienele de baie care se înnoadă în jurul gâtului, ci unul cu bretele drepte și late, pentru o bună repartiție a greutății bustului, confort optim și un design modern.

SUTIEN MINIMIZER CU ARMĂTURĂ
Special conceput pentru a sublinia busturile de mărimea E și F, acest sutien de baie este soluția ideală pentru femeile care doresc să obțină un efect vizual de micșorare a bustului, după cum îl indică și numele, asigurând o acoperire armonioasă.

BUSTIERĂ
Dacă nu ești ești fana sutienelor cu armătură, acest model este ideal pentru tine: asigură o acoperire și susținere optime, grației benzii elastice late, plasate sub linia bustului.

BUSTIERĂ REGLABILĂ
Acest model de bustieră asigură libertate de mișcare optimă la nivelul omoplaților, pentru confort optim în timpul sesiunilor de surf.

BUSTIERĂ CU SISTEM DUBLU DE REGLARE LA SPATE
Dacă un model de sutien de baie prezintă mai multe sisteme de reglare, acesta se va adapta și mai ușor formei bustului tău.

CUM SĂ ÎȚI ALEGI COSTUMUL DE BAIE?

3. Ce model de slip de baie să aleg dacă am șoldurile late ?

Femeile care au șoldurile late au tendința de a își dori să le camufleze, alegând să poarte slipuri cu talie înaltă, însă, în general „cu cât vrem să le ascundem mai mult, cu atât ies mai bine în evidență”. Recomandarea noastră este alegerea unor modele de slip mai decupate, care au efect de alungirea a picioarelor și care pun în valoare silueta. 

SLIPUL DECUPAT, ÎNNODAT LATERAL
Grație formei decupate la nivelul coapselor, acest model de slip alungește vizibil picioarele.  

SLIPUL CLASIC
Acest model de slip are o talie joasă și un decupaj mediu, pentru a scoate armonios în evidență picioarele. 

SLIPUL CU INSERȚII
Acest model de slip cu inserții din mesh asigură un compromis excelent între acoperire și feminitate. 

CUM SĂ ÎȚI ALEGI COSTUMUL DE BAIE?

4. Costume de baie întregi pentru surf

„Tehnicitatea reprezintă punctul nostru de interes, întrucât ne adresăm pasionatelor de sport, deci acordăm o atenție specială conceperii de costume de baie care să asigure susținere optimă în valuri”.

CUM SĂ ÎȚI ALEGI COSTUMUL DE BAIE?

5. Anne-sophie-șef de produs costume de baie

CE COSTUM DE BAIE ÎNTREG SĂ ALEG PENTRU SURF?
Combinând tehnicitatea și confortul, costumul de baie întreg nu este doar cea mai bună soluție pentru susținere optimă în valuri, ci și pentru acoperire optimă, pentru a profita din plin de sesiunile de surf din sezonul estival. În plus, acesta este ideal pentru sesiuni de surf de dimineață și până la apus, fără a provoca apariția iritațiilor.

Costumul de baie întreg este, de asemenea, ideal pentru a practica kitesurf sau windsurf, deoarece asigură acoperire optimă și protecție împotriva frecării cu hamul echipamentului.

COSTUME DE BAIE ÎNTREGI PENTRU SURF: DESIGN SPORTIV, DAR FEMININ
Formulă verificată pe teren, în condiții reale de practică: cu cât un costum de baie asigură o acoperire mai bună, cu atât acesta prezintă o susținere mai bună în valuri.

Adăugarea tehnologiei mesh la costumele de baie din gama 900 asigură o evacuare optimă a apei și, în același timp, oferă un design feminin, grație efectului de transparență din jurul decolteului.