Casca este un element de siguranță indispensabil în timpul mersului pe role și pe trotinetă. Este unul din elementele esențiale ale echipamentului, atât pentru copii, cât și pentru activități pe role precum freestyle, derby, fitness, etc.

MARCA NOASTRĂ DE SPORTURI URBANE DE ALUNECARE

OXELO

Marca de trotinete, skateboard-uri și role îți propune recomandări utile.

DESCOPERĂ MARCA

Alegerea unei căști pentru mers pe role se face în funcție de circumferința capului.

CIRCUMFERINȚA CAPULUI

Trebuie să alegi mărimea potrivită a căștii, atât pentru confort, cât și pentru eficiență, în caz de accident. Pentru determinarea mărimii potrivite, trebuie să îți măsori circumferința capului. În plus, îți recomandăm să probezi întotdeauna casca pentru mersul pe role sau trotinetă! În funcție de circumferința capului, vei alege și forma căștii (mai alungită, mai rotundă, mai curbată, etc.). Astfel, te vei simți mai mult sau mai puțin în largul tău. De aceea, este mai bine să alegi o cască ce nu corespunde neapărat utilizării tale, dar a cărei formă ți se potrivește mai bine.

MĂRIMEA

 

Utilizează un metru, disponibil în magazin sau pe care îl ai deja acasă, pentru a măsura circumferința capului. Astfel, vei putea alege o cască mărimea S, M sau L (vei găsi corespondențele mărimilor în magazin).

CURELE DE REGLARE

 

Fixând corect curelușele de sub bărbie, te asiguri că aceasta stă nemișcată.

 

AJUSTARE

 

Confortul depinde și de reglarea corectă căștii. Pentru ajustare la circumferința capului tău, utilizează  rotița de reglare din partea de spate a căștii (în cazul în care casca dispune de o astfel de rotiță).
Casca este un element de siguranță indispensabil în mers pe role. Este unul din elementele esențiale ale echipamentului, atât pentru copii, cât și pentru activități pe role precum freestyle, derby, fitness etc.

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020