CUM SĂ ALEGEȚI RACORDAJUL DE BADMINTON ?

Cum să alegeți racordajul de badminton ?

RACORDAJUL ÎN FUNCȚIE DE NIVELUL DE PRACTICĂ COMPOZIȚIA RACORDAJULUI

Alegerea racordajului de badminton este, fără îndoială, complicată pentru unii jucători. Ce racordaj pentru practica mea? Dificil să vă hotărâți, așa că urmați ghidul!

Alegerea racordajului se va lua, mai întâi, în funcție de simțul din timpul jocului. În al doilea rând, va trebui să țineți cont de nevoile dvs., în special în ceea ce privește jocul: mai degrabă aveți nevoie de rezistență sau putere?

CUM SĂ ALEGEȚI RACORDAJUL DE BADMINTON ?

Racordajul în funcție de nivelul de practică

JUCAŢI REGULAT

Prioritatea dvs. este rezistența racordajului. Racordajul va trebui să reziste la uzură, deci trebuie să alegeți un fir cu o grosime între 0,7 mm și 0,75 mm.

CUM SĂ ALEGEȚI RACORDAJUL DE BADMINTON ?

JUCAȚI INTENSIV

Prioritatea dvs. este puterea. Racordajul dvs. ar trebui să furnizeze energie la impact, deci ar trebui să alegeți un fir cu o grosime mai redusă, între 0,66 mm și 0,7 mm.

CUM SĂ ALEGEȚI RACORDAJUL DE BADMINTON ?

Compoziția racordajului

Spre deosebire de tenis, în badminton găsim doar racordajul de tip multifilament. Singurul lucru care va face diferența între racordaje este dimensiunea ecartamentului. Cu cât este mai mare ecartamentul – și, prin urmare, racordajul mai gros, cu atât veți câștiga în putere. Cu cât este mai mic ecartamentul – și, prin urmare, racordajul mai subțire, cu atât mai mult veți câștiga în simțul jocului.