CUM SĂ ALEGEȚI MINGEA PENTRU PADEL ?

Alegerea mingii pentru padel nu este ușoară, deoarece aceasta arată ca una de tenis! Mai degrabă începător sau jucător intensiv? Minge cu presiune sau fără? Urmați ghidul pentru a alege mingile potrivite pentru practica dvs..

Alegerea mingii pentru padel va fi făcută în de necesitățile dvs. pe teren, dar mai ales în funcție de nivelul dvs. de practică, care va avea o mare influență asupra alegerii finale.

AȘTEPTĂRILE LA NIVELUL MINGILOR

Alegerea unei mingi se va baza pe nivelul de practică și, prin urmare, va influența așteptările pe care le puteți avea în legătură cu această alegere.

PENTRU O PRACTICĂ OCAZIONALĂ

Pentru o practică ocazională, trebuie să vă concentrați asupra ricoșeului pe care îl oferă mingea. Ca urmare, mingile fără presiune vor fi cele mai interesante pentru un nivel de practică ocazional. Un ricoșeu lent va facilita schimburile și vă va oferi un confort bun pentru lovitură.

PENTRU O PRACTICĂ REGULATĂ

Pentru o practică regulată, veți avea nevoie în principal de durabilitate, pentru a putea aprecia mai bine partidele de padel. Astfel, mingile cu presiune vor fi potrivite nevoilor dvs. Aceste mingi sunt mai rapide, cu un ricoșeu bun.

PENTRU O PRACTICĂ INTENSIVĂ

În cele din urmă, practica intensivă va necesita mai multă viteză pentru minge, de aici interesul de a alege o minge de presiune cu un ricoșeu foarte bun, și o minge care permite lovituri cu efect.

MINGI cU PRESIUNE VERSUS MINGI FĂRĂ PRESIUNE

Mingile fără presiune au un miez de cauciuc mai gros, oferind astfel o durată de viață mai lungă. În schimb, mingile cu presiune sunt mai ușoare și, prin urmare, oferă un confort mai bun în timpul jocului.

 

 

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Jun 17, 2021
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020