CUM SĂ ALEGEȚI MINGEA PENTRU PADEL ?

Cum să alegeți mingea pentru padel ?

Alegerea mingii pentru padel nu este ușoară, deoarece aceasta arată ca una de tenis!

Mai degrabă începător sau jucător intensiv? Minge cu presiune sau fără? Urmați ghidul pentru a alege mingile potrivite pentru practica dvs..Alegerea mingii pentru padel va fi făcută în de necesitățile dvs. pe teren, dar mai ales în funcție de nivelul dvs. de practică, care va avea o mare influență asupra alegerii finale.

Cum să alegeți mingea pentru padel ?

AȘTEPTĂRILE LA NIVELUL MINGILOR
Alegerea unei mingi se va baza pe nivelul de practică și, prin urmare, va influența așteptările pe care le puteți avea în legătură cu această alegere.

PENTRU O PRACTICĂ OCAZIONALĂ
Pentru o practică ocazională, trebuie să vă concentrați asupra ricoșeului pe care îl oferă mingea. Ca urmare, mingile fără presiune vor fi cele mai interesante pentru un nivel de practică ocazional. Un ricoșeu lent va facilita schimburile și vă va oferi un confort bun pentru lovitură.

PENTRU O PRACTICĂ REGULATĂ
Pentru o practică regulată, veți avea nevoie în principal de durabilitate, pentru a putea aprecia mai bine partidele de padel. Astfel, mingile cu presiune vor fi potrivite nevoilor dvs. Aceste mingi sunt mai rapide, cu un ricoșeu bun.

PENTRU O PRACTICĂ INTENSIVĂ
În cele din urmă, practica intensivă va necesita mai multă viteză pentru minge, de aici interesul de a alege o minge de presiune cu un ricoșeu foarte bun, și o minge care permite lovituri cu efect.

MINGI CU PRESIUNE VERSUS MINGI FĂRĂ PRESIUNE
Mingile fără presiune au un miez de cauciuc mai gros, oferind astfel o durată de viață mai lungă. În schimb, mingile cu presiune sunt mai ușoare și, prin urmare, oferă un confort mai bun în timpul jocului.


CUM SĂ ALEGEȚI MINGEA PENTRU PADEL ?