fbpx

Atunci când jucați fotbal, este esențial să fiți echipat cu o pereche bună de pantofi adaptată la suprafața de joc pe care practicați. KIPSTA vă oferă o gamă completă de pantofi care răspund nevoilor specifice fiecărui tip de teren. Ce tip de pantofi trebuie să alegeți pentru care suprafață de joc? Alegerea unor încălțări de fotbal se bazează pe două criterii : primul este suprafața de joc pe care veți juca și astfel alegerea  corectă a tălpii, iar cea de- a doua componentă se referă la tijă, pentru că un pantof, fie că este vorba de microfibră, piele sau sintetic nu vă vor oferi aceleași avantaje în teren. Descoperiți sfaturile noastre de mai jos și apoi alegeți-vă!

SUPRAFAȚA DE JOC

TEREN USCAT

Pentru a garanta o bună aderență pe teren uscat (iarbă naturală sau sintetică), alegeți tălpile FG (Firm Ground) cu crampoane turnate.

TEREN UMED

Pe iarba naturală umedă, optați pentru tălpi SG (Soft Ground) cu crampoane din aluminiu care vor fi mai bine adaptate.

TEREN DUR SAU SINTETIC

Pentru a asigura o bună susținere pe terenul dur sau sintetic, alegeți tălpile HG (Hard Ground) dotate cu multi-crampoane foarte scurte din cauciuc.

MATERIALUL TĂLPII

Odată ce tipul de talpă a fost identificat, sunt disponibile diferite materiale ale tălpii încălțărilor . Fiecare dintre ele vă va aduce avantaje pe teren, descoperiți-le:

COMPONENTE SINTETICE

Dacă sunteți în căutarea unui pantof rezistent, optați pentru un model din material sintetic.

COMPONENTE CU MICROFIBRE

Dacă sunteți în căutarea unui pantof ușor și durabil, pentru o mai bună activitate pe teren, optați pentru un model din microfibră.

COMPONENTE DIN PIELE

Dacă sunteți în căutarea unui pantof moale și confortabil, alegeți un model de piele pentru atingerea excelentă a mingii.

CUM SĂ ALEGEȚI GHETELE DE FOTBAL?

Martin

SPECIALISTUL IN FOTBAL

Cum fiecare fotbalist este unic, puteți să vă apropiați de serviciul de atelier al magazinului dumneavoastră pentru a vă personaliza pantofii de fotbal (nume, prenume, altele …).

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (11 voturi, medie: 4,73 din 5)
Încarc...