Atunci când jucați fotbal, este esențial să fiți echipat cu o pereche bună de incaltaminte adaptată la suprafața de joc pe care practicați. KIPSTA vă oferă o gamă completă de incaltaminte care răspunde nevoilor specifice fiecărui tip de teren. Ce tip de ghete trebuie să alegeți pentru care suprafață de joc? Alegerea unor ghete de fotbal se bazează pe două criterii : primul este suprafața de joc pe care veți juca și astfel alegerea  corectă a tălpii, iar a doua componentă se referă la materialul din care este realizata incaltamintea, pentru ca avantajele oferite in timpul jocului difera mult intre cele 3 tipuri de material ( piele, sintetic sau o combinatie intre cele 2 amintite anterior ). Descoperiți sfaturile noastre de mai jos și apoi alegeți-vă perechea potrivita!

SUPRAFAȚA DE JOC

TEREN USCAT

Pentru a garanta o bună aderență pe teren uscat (iarbă naturală sau sintetică), alegeți tălpile FG (Firm Ground) cu crampoane turnate.

TEREN UMED

Pe iarba naturală umedă, optați pentru tălpi SG (Soft Ground) cu crampoane din aluminiu care vor fi mai bine adaptate.

TEREN DUR SAU SINTETIC

Pentru a asigura o bună susținere pe terenul dur sau sintetic, alegeți tălpile HG (Hard Ground) dotate cu multi-crampoane foarte scurte din cauciuc.

MATERIALUL DIN CARE SUNT REALIZATE GHETELE

Odată ce tipul de talpă a fost identificat, sunt disponibile diferite materiale pentru partea superioara a încălțămintei . Fiecare dintre ele vă va aduce avantaje distincte pe teren, descoperiți-le mai jos :

COMPONENTE SINTETICE

Dacă sunteți în căutarea unui pantof rezistent si usor de intretinut, optați pentru un model din material sintetic.

COMPONENTE CU MICROFIBRE

Dacă sunteți în căutarea unui pantof ușor și durabil, pentru o mai bună activitate pe teren, optați pentru un model din microfibră.

COMPONENTE DIN PIELE

Dacă sunteți în căutarea unui pantof moale și confortabil, alegeți un model de piele pentru atingerea excelentă a mingii.Tineti cont insa, ca pentru ghetele din piele este necesara o atentie speciala in ceea ce priveste intretinerea in conditii optime.Intrucat materialul este mai sensibil, acestea trebuie spalate si date cu crema dupa fiecare utilizare.

CUM SĂ ALEGI GHETELE DE FOTBAL?

Cum fiecare fotbalist este unic, puteți să vă adresati atelierului  magazinului dumneavoastră DECATHLON pentru a vă personaliza incaltamintea de fotbal (nume, prenume, altele …).

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (20 voturi, medie: 4,75 din 5)
Încarc...

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020