Unselected
CUM SĂ ALEGEȚI ÎNCĂLȚĂMINTEA DE TENIS PENTRU COPII ?

Cum să alegeți încălțămintea de tenis pentru copii ?

Doriţi rezistență sau susținere? O amortizare mai bună pentru o practică intensivă?

Unselected

Alegerea încălțămintei pentru copii este importantă deoarece aceasta vă va însoți copilul în practica sa sportivă. Lăsați-ne să vă ghidăm, pentru a alege cea mai bună variantă de încălțăminte de tenis pentru copilul dvs. Alegerea încălțămintei de tenis pentru juniori se va face în funcție de nivelul de practică al copilului dvs., de caracterul tehnic al produselor oferite, precum și de tipul de activitate în care copilul dumneavoastră o va utiliza.

Unselected
CUM SĂ ALEGEȚI ÎNCĂLȚĂMINTEA DE TENIS PENTRU COPII ?

1. Nivelul practicii copilului dumneavoastră

Artengo propune trei tipuri de încălțăminte în funcție de nivelul practicii copilului dvs.

1.1. PENTRU O PRACTICĂ OCAZIONALĂ
Dacă fiul/fiica dvs. își folosește încălțămintea pentru sport în școală sau pentru a debuta în tenis, va avea nevoie de pantofi foarte rezistenți. Gamele 700, 730 și, în special, 760 se vor potrivi nevoilor sale.

1.2. PENTRU O PRACTICĂ CONSECVENTĂ
Pentru o utilizare mai frecventă, atât în tenis, cât și în școală, copilul dvs. va avea nevoie de rezistență, dar și de amortizare pentru a-și proteja articulațiile. Veți regăsi aceste calități la încălțămintea pentru copii din gama 860.

1.3. PENTRU O PRACTICĂ INTENSIVĂ
Dacă fiul/fiica dvs. joacă tenis în ritm intensiv, nevoile vor fi mai multe. Pentru o practică intensivă, sunt esențiale trei elemente: amortizarea, rezistența și susținerea piciorului. Găsiți aceste trei calități la încălțămintea pentru copii din gama 990.

Unselected
CUM SĂ ALEGEȚI ÎNCĂLȚĂMINTEA DE TENIS PENTRU COPII ?

2. Rezistența la orice solicitare

Pentru a rezista uzurii zilnice datorită solicitărilor constante ale copilului dvs., rezistența este un avantaj important pentru încălțămintea de tenis a copilului dvs. Alegeți astfel un model cu talpă din cauciuc și întărituri în partea din față a piciorului – acolo unde pantoful este cel mai solicitat.

Unselected
CUM SĂ ALEGEȚI ÎNCĂLȚĂMINTEA DE TENIS PENTRU COPII ?

3.Confortul trebuie luat în considerare

Încălțămintea va părăsi cu greu picioarele copiilor dvs., prin urmare este esențial să fie confortabilă. O bună amortizare va fi esențială pentru copilul dvs. , pentru a se simți bine în încălțămintea lui.

Unselected
CUM SĂ ALEGEȚI ÎNCĂLȚĂMINTEA DE TENIS PENTRU COPII ?

4. A avea o bună susținere a piciorului

Piciorul unui copil este diferit de cel al unui adult. Pentru a vă asigura piciorul, alegeți o încălțăminte cu o bună susținere a piciorului. Veți găsi acest lucru la modelele cu talpă lată, în față și la călcâi.

Unselected
CUM SĂ ALEGEȚI ÎNCĂLȚĂMINTEA DE TENIS PENTRU COPII ?

5. David-șef de produs încălțăminte de tenis pentru copii

Copiii își pun încălțămintea de tenis la încercare, pe terenuri și chiar și în afara lor. Echipele noastre de producție au dezvoltat modelul de încălțăminte Artengo TS760 pentru a rezista. În plus față de talpa de cauciuc, rezistentă la abraziune, au multe întărituri pe zona principală de uzură, și anume, vârful piciorului. Copiii iubesc stilul lor la modă și gama largă de culori. Părinții îi preferă pentru soliditatea lor în fața tuturor solicitărilor și pentru prețul lor. Modelul de încălțăminte Artengo TS760 este într-adevăr un campion în rezistență!

Unselected

ALEGEREA ÎNȚELEAPTĂ: TALPA FĂRĂ URME!
Cerută din ce în ce mai des de către cluburi și pentru practicarea sportului la școală, talpa care nu lasă urme va fi un avantaj incontestabil pentru încălțămintea copilului dvs.