CUM SĂ ALEGEM O ȚINUTĂ DE YOGA UȘOARĂ?

Există multe tipuri diferite de yoga, fiecare cu particularitățile și nevoile lor. Urmați sfatul nostru de a alege ținuta potrivită în funcție de tipul de yoga pe care îl practicați.

Hatha, Yin, de recuperare, Prenatală, Meditație … este necesară o ținută adecvată pentru a practica aceste tipuri diferite de yoga. Trei criterii trebuie luate în considerare: confortul produsului, libertatea de mișcare pe care o oferă și designul ecologic.

YOGA UȘOARĂ

Yoga ușoară se bazează pe posturi lente și pe respirație, deci alegeți un costum foarte confortabil pentru a vă bucura pe deplin de beneficiile acestei practici.

Alegeți mai degrabă articole vestimentare din bumbac, care sunt suficient de călduroase pentru a nu simți disconfort.

Nu uitați să aveți o jachetă călduroasă cu voi pentru a profita de fazele de relaxare.

LIBERTATEA DE MIȘCARE

În yoga, corpul și coloana vertebrală sunt mobilizate în toate axele, în funcție de cele 8 familii de posturi, ceea ce necesită o gamă largă de mișcări. De exemplu, burta nu trebuie comprimată, pentru a permite diafragmei să funcționeze, în special în timpul respirației.

Profesorii de yoga ușoară recomandă adesea îmbrăcăminte largă și confortabilă, toate pozițiile fiind realizate într-un ritm relativ lent, pentru a vă concentra în totalitate pe respirație și senzații.

DESIGNUL ECOLOGIC

Respirați, relaxați-vă, învingeți stresul … yoga este sinonim cu bunăstarea. Practicanții sunt, prin urmare, sensibili la noțiunile de limită corporală, respect pentru alții și pentru mediu.

Alegerea unui costum de bumbac din agricultura ecologică reduce impactul asupra mediului.

Bumbacul organic păstrează biodiversitatea, fertilitatea solului și reduce riscul poluării pânzelor freatice. Rețineți că consumul de apă este redus cu 60% în comparație cu bumbacul convențional.

BÉRYL

VÂNZĂTOARE DECATHLON LE PONTET – AMBASADOR YOGA

“Pentru o practică de yoga ușoară, optați pentru un costum larg și lejer, care vă poate oferi o libertate optimă de mișcare. Alegeți o ținută confortabilă din bumbac organic, astfel încât să nu fiți incomodați în pozițiile voastre și să vă concentrați asupra respirației. Puteți, de asemenea, să luați un pulover cald, astfel încât să nu vi se facă frig și să profitați din plin de meditație. ”

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Jun 17, 2021
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020