CUM SĂ ALEGEM O GLEZNIERĂ ?

Gleznieră preventivă, gleznieră suplă sau gleznieră rigidă, un adevărat echipament de prevenire și protecție. Glezna este o articulație fragilă foarte solicitată în timpul practicării sportului: este necesar să aveți grijă de ea! Vă ajutăm să o alegeți pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Există 3 categorii de glezniere în funcție de densitatea menținerii și nevoia sportivă de care aveți nevoie : gleznieră preventivă (sau proprioceptivă), gleznieră flexibilă și gleznieră rigidă.

GLEZNIERĂ PREVENTIVĂ

Glezniera preventivă este utilă dacă doriți o acțiune ușoară de compresie omogenă asupra articulației. Este ideală pentru reluarea sportului după o traumă sau în caz de fragilitate cronică a gleznei.

GLEZNIERĂ FLEXIBILĂ

Gleznaiera flexibilă are un rol real de stabilizare, susține și însoțește buna mișcare a articulației. Este adesea însoțită de benzi elastice care se reglează în funcție de nivelul dorit de sprijin. Acest tip de gleznieră este ideal pentru a limita riscul de entorse.

GLEZNIERĂ RIGIDĂ

Glezniera rigidă are rolul de a ghida articulația pentru a limita mișcările traumatice și excesive. Este ideaăl pentru a ajuta la recuperarea traumei.

Anne-Sophie

Șef de produs

Pentru a alege dimensiunea potrivită, luați în considerare măsurarea gleznei. Veți găsi toate indicațiile în magazin sau pe internet. Înainte de a alege, nu ezitați să luați în considerare un sfat medical.

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020