CUM SĂ ALEGEM O GENUNCHIERĂ ?

Genunchierele vă ajută să vă mențineți și să vă protejați articulația prin exercitarea compresiei. Este important să aveți grijă de genunchi, care este foarte solicitat în timpul activităților sportive. Vă ajutăm să alegeți genunchiera care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Există 3 categorii de glezniere în funcție de densitatea menținerii și nevoia sportivă de care aveți nevoie : genunchieră preventivă (sau proprioceptivă), genunchieră flexibilă și genunchieră rigidă.

GENUNCHIERĂ PREVENTIVĂ

Genunchiera preventivă exercită o compresie pentru a menține în mod corespunzător articulația. Această compresie stimulează genunchiul, astfel încât creierul să fie mai atent. Este ideal în timpul unei reluări a activității

GENUNCHIERĂ FLEXIBILĂ

Genunchiera flexibilă are un rol real de stabilizare. Susține și însoțește buna mișcare a articulației datorită unor accesorii variate cum ar fi benzi elastice de ajustare, bare flexibile de armare laterală sau inel patelar de silicon. Este ideal atunci când aveți o articulație slăbită.

GENUNCHIERĂ RIGIDĂ

Genunchiera rigidă are rol de conducere a articulației pentru a limita mișcarea excesivă. Accesoriile metalice rigide limitează mobilitatea genunchiului și ajută structura acestei articulații astfel încât să efectueze numai o mișcare mecanică și să fie ghidată. Este ideal pentru a ajuta la recuperarea traumei.

Philippe

Șef de produs

Pentru a alege dimensiunea potrivită, nu uitați să măsurați genunchiul. Veți găsi toate indicațiile în magazin sau pe internet. Înainte de a alege, nu ezitați să luați în considerare un sfat medical.

Total
1
Shares

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 4,67 din 5)
Încarc...

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020