CUM SĂ ALEGEM O CENTURĂ LOMBARĂ?

Centura lombară preventivă, centura lombară flexibilă sau centura lombară rigidă, acestea permit menținerea mai eficientă a spatelui pentru a practica sportul. Vă ajutăm să o alegeți pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Există 3 categorii de centuri lombare în funcție de densitatea menținerii și nevoia sportivă de care aveți nevoie : centură preventivă (sau proprioceptivă), centură flexibilă și centură rigidă.

CENTURĂ LOMBARĂ PREVENTIVĂ

Centura lombară preventivă este ideală pentru recuperarea activității, funcția ei de recul postural poate limita poziția proastă atunci când practicați sportul vostru.

CENTURĂ LOMBARĂ FLEXIBILĂ

Centura lombară flexibilă are un adevărat rol de susținere. Este ideal pentru limitarea riscului de rănire a porțiunii lombare a spatelui.

CENTURĂ LOMBARĂ RIGIDĂ

Centura lombară rigidă are rolul de a vă îndruma postura. Strângerea ei dublă este ajustabilă în funcție de nevoia voastră de susținere.

 Anne-Sophie

Șef de produs

Pentru a alege dimensiunea potrivită, gândiți-vă la măsurarea taliei voastre. Veți găsi toate indicațiile în magazin sau pe internet. Înainte de a alege, nu ezitați să luați în considerare un sfat medical.

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 3,50 din 5)
Încarc...

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020