Cum poate bicicleta ta veche să reintre în noi aventuri sportive?

Cum poate bicicleta ta  veche să reintre în noi aventuri sportive?

Cum poate bicicleta veche să reintre în noi aventuri sportive și să fie erou pentru planetă prin programul de Buy Back.

Cum poate bicicleta ta veche să reintre în noi aventuri sportive?

Cum bicicleta veche are grijă de terenul nostru de joc, planeta

Ne bucurăm că ai ales să protejezi planeta folosind un mijloc de transport ecologic. Pentru noi, ești eroul/eroina care salvează mediul înconjurător. Orice acțiune pe care o faci azi poate avea un impact asupra lui, chiar și simplul mers cu bicicleta. Cum poate fi această acțiune una sustenabilă?

Este evident că folosirea bicicletei ca mijloc de transport contribuie la reducerea amprentei de carbon și la limitarea avarierii drumurilor. Dar ce se întâmplă cu eroina noastră după ce și-a încheiat misiunea, atunci când depășești nivelul de practică pentru care era potrivită, când vrei să treci la altă experiență sportivă? Rămâne uitată într-un garaj? Aruncată la gunoi? Sau îi poți oferi o adoua viață și șansă de a ajuta planeta și pe un alt pasionat de sport ca și tine?

O bicicletă reutilizată de doi sau trei posesori diferiți diminuează amprenta de carbon nu doar prin utilizarea ei ca mijloc de transport, ci și prin eliminarea procesului de fabricație (fabricarea unei biciclete poate genera 100kg de gaze dăunătoare pentru mediu și organismul uman). Inutil de menționat că prețul este mult scăzut, așa încât va fi mai ușor de achiziționat și de folosit ca "armă" de succes împotriva poluării de către pasionați de sport și de natură.

Cum poate bicicleta ta veche să reintre în noi aventuri sportive?

Cum bicicleta veche are grijă de investiția ta și de pasiunea altcuiva

Indiferent dacă nivelul tău de practică a crescut sau bicicleta juniorului a rămas mică, îi poți da  șansa bicicletei tale să își găsească un nou proprietar, alegând serviciul Buy Back oferit de Decathlon (numai pentru bicicletele marcă proprie Decathlon). Astfel te implici în economia circulară și reușești să îți și recuperezi investiția:
- > îți revalorifici bicicleta pe loc, așadar portofelul tău va fi mai fericit. Vei avea un voucher cu până la 60% din prețul inițial al produsului.
- > dai șansa bicicletei tale la o nouă viață, iar noi vom pune la dispoziție bicicleta ta următorului utilizator. Clientul care o va cumpăra se va bucura de bicicleta mult dorită la un preț accesibil.

Cum poate bicicleta ta veche să reintre în noi aventuri sportive?

Avantajele programului de buy back

Atunci când alegi să faci fapte bune pentru natură, răsplata nu întârzie să apară. Avantajele programului de Buy Back sunt multiple: procesul este rapid și simplu, de la primirea pe loc a voucherului, până la acompanierea ta pe termen lung (garanție și drept de retur), iar natura nu va mai suferi din cauza emisiilor CO2 provenite din fabricarea noilor biciclete. Astfel,
♻ te implici activ in diminuarea amprentei CO2 asupra mediului
💲 te bucuri de un portofel plin, primind un voucher pe loc.

Pașii simpli pentru serviciul Buy Back oferit de Decathlon:
1. Dacă ai o bicicletă marcă proprie Decathlon pe care nu o mai folosești, vino cu ea în orice magazin Decathlon.
2. Colegii noștri îți vor verifica și evalua bicicleta. Siguranța e importantă pentru noi, tocmai de aceea starea bicicletei pe care vrei sa o vinzi trebuie sa fie foarte bună sau excelentă. Poți primi pâna la 60% din valoarea inițială a bicicletei prin serviciul Buy Back.
3. Îți propunem prețul, iar dacă tu ești de acord îți emitem voucherul pe loc. Ca alternativă, îți punem la dispoziție și serviciul Second Hand, unde îți poți vinde echipamentul sportiv la ce preț dorești.