Depozitează-ți perechea de ochelari astfel încât să nu intre în contact cu alte obiecte pentru a evita astfel zgârierea lentilelor, murdărirea sau deteriorarea tratamentului anti-aburire. Clătește ochelarii cu apă curată și rece după fiecare utilizare, pentru a îndepărta orice urmă de clor. Ochelarii noștri de înot sunt disponibili în 3 mărimi: S, L și Mărime unică. Pentru a alege, fă un test foarte simplu: plasează lentilele ochelarilor pe ochi, apasă dar nu îi fixa cu ajutorul elasticului. Dacă apare efectul de „ventuză” și ochelarii nu cad, aceea este mărimea corectă. În caz contrar, încearcă o altă mărime. Apoi, se reglează elasticul și/sau puntea nazală. Nu strânge foarte tare pentru a nu te răni dar nu lăsa nici apa să pătrundă în lentile..

MĂRIMEA S

Mărimea S este destinată copiilor sau adulților cu față mică.

MĂRIMEA L

Mărimea L este destinată adulților.

MĂRIME UNICĂ

Ochelarii de mărime unică sunt concepuți pentru a se adapta tuturor mărimilor fețelor.

NIVEL OCAZIONAL

Ochelarii pentru nivel ocazional asigură confort, datorită sistemului simplu de reglare  (cu elastice sau cu punte nazală). Dacă dorești să ai un câmp vizual mai larg, poți opta pentru o mască de înot. Cu o stabilitate medie, aceasta oferă vizibilitate panoramică, ceea ce înseamnă că poți să vezi tot ce se întâmplă în jurul tău !

NIVEL CONSECVENT

Ochelarii de înot pentru nivel consecvent sunt concepuți cu punte nazală mai flexibilă și câmp vizual mai redus. Simplu de reglat, acești ochelari îți vor oferi mai multă stabilitate în timpul înotului. Există și măști de înot cu aceste caracteristici, dacă le preferi în detrimentul ochelarilor.

NIVEL INTENSIV

Ochelarii pentru nivel intensiv sunt concepuți pentru a avea aderență perfectă pe față, un câmp vizual precis și stabilitate mare în practică. Hidrodinamici, sunt perfecți pentru a îți atinge obiectivele de performanță. Există mai multe tipuri de reglare. Anumiți ochelari au punți nazale detașabile. Depinde de tine să alegi modelul potrivit feței tale.

CUM ALEGI OCHELARII DE ÎNOT

Trebuie să îți reglezi singur ochelarii, cu ajutorul elasticelor și a punții nazale astfel încât aceștia să se adapteze perfect feței tale.

Culoarea lentilelor trebuie să fie adaptată locului de practicare.

Dacă înoți în exterior sau într-o piscină cu luminozitate puternică, alege modele denumite „oglinzi”, fumurii sau fotocromatice.

Dacă, piscina este mai degrabă întunecată, cu luminozitate slabă, alege ochelari cu lentilă transparentă sau puțin colorată.

Vezi toată gama de ochelari

Total
17
Shares

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (25 voturi, medie: 4,52 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: May 6, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020