CUM ALEGEM ACCESORIILE DE JOGGING?

Cum alegem accesoriile de jogging?

Vrei să ieși la o sesiune de jogging, dar nu știi cum să-ți transporți lucrurile personale? Află aici diferite soluții.


Regăsește mai jos sfaturile noastre pentru a alege accesoriile de jogging potrivite pentru a alerga în deplin confort. 

Accesorii pentru transportarea obiectelor

Vrei să ieși la o sesiune de jogging, dar nu știi cum să-ți transporți lucrurile personale? Există diferite soluții pentru a rezolva această problemă:

CUM ALEGEM ACCESORIILE DE JOGGING?

Suport smartphone pentru mână

Suportul pentru mână permite utilizarea smartphone-ului în timpul alergării, indiferent dacă efectuezi apeluri, utilizezi aplicațiile sau asculți muzică, fără a exista riscul de cădere a telefonului.

Centură pentru alergare

Centura îți permite să alergi în deplin confort, fără a crea disconfort, asigurând transportul telefonului și al obiectelor personale (chei, bani, card bancar etc.). Aceasta este potrivită pentru persoanele care își doresc să alerge în deplin confort, transportându-și în același timp obiectele personale. Dacă îți dorești să utilizezi în mod frecvent telefonul, va trebui să alegi o altă variantă de transport. Pentru a asculta muzică, cea mai bună soluție este de a alege căștile Bluetooth. 

Suport pentru braț

În suportul pentru braț se poate transporta un smartphone care este protejat de transpirație și ploaie, datorită buzunarului etanș. Această metodă de transport este utilă pentru persoanele care își doresc să asculte muzică și să răspundă la eventualele apeluri, cu ajutorul căștilor cu fir sau prin Bluetooth. Suportul se adaptează la toate tipurile de smartphone și la toate diametrele brațului, datorită chingii reglabile. 

Accesorii pentru transportarea apei

Organismul nostru este alcătuit din mai mult de 60% apă, de aici și importanța unei bune hidratări chiar și în timpul unei sesiuni de alergare! Dar cum poți transporta bidonul sau recipientul cu apă în timpul antrenamentului?

CUM ALEGEM ACCESORIILE DE JOGGING?

Centură cu suport pentru bidon și rucsac

Soluții practice pentru a-ți păstra mâinile libere! Centura este ușoară și permite transportarea ușoară a bidonului cu apă. Rucsacul este util pentru a transporta bidonul cu apă în timpul alergării, dar și obiectele personale (chei, bani, carduri bancare etc.). 

Transportarea recipientului de apă în mână

Aceasta este metoda cea mai simplă și cea mai economică. Bidonul sau recipientul pentru apă poate fi prevăzut cu o chingă de susținere pentru mână, fără a fi nevoie să-l strângi și permițându-ți să alergi în deplin confort.

Accesorii de protecție climatică

De asemenea, accesoriile de jogging au rolul de a te acoperi sau de a te proteja indiferent de condițiile climatice. 

CUM ALEGEM ACCESORIILE DE JOGGING?

Accesorii pentru vreme caldă

În funcție de preferințe, aliatul principal în protejarea împotriva soarelui rămâne șapca sau viziera. În plus, poți alege un tricou anti-UV și ochelari de soare special concepuți pentru jogging. De asemenea, nu uita să te hidratezi în mod regulat!

Accesorii pentru vreme rece

Pe timp de toamnă și iarnă, protejează-ți în special extremitățile corpului, pentru a alerga în deplin confort. Mănușile, căciula și bentița pentru alergare sunt special concepute pentru vreme rece. De asemenea, poți adăuga și o pereche de șosete călduroase.