CELE 5 AVANTAJE ALE BICICLETEI PLIABILE

Cele 5 avantaje ale bicicletei pliabile

BICICLETA PLIABILĂ OCUPĂ MINIMUM DE SPAȚIU! GREUTATE MICĂ ȘI CONFORT MARE: O BICICLETĂ CONCEPUTĂ PENTRU ORAȘ O BICICLETĂ DE ORAȘ PERFORMANTĂ

Te întrebi dacă bicicleta pliabilă este o modă trecătoare sau reprezintă o adevărată revoluție a bicicletei urbane? Ți-ai dori să afli care sunt caracteristicile ei principale? Urmează ghidul și descoperă cele 5 avantaje principale ale acestei biciclete de oraș modernă și practică!

CELE 5 AVANTAJE ALE BICICLETEI PLIABILE

Bicicleta pliabilă ocupă minimum de spațiu!

Primul motiv care te determină să alegi o bicicletă pliabilă este cu siguranță compactitatea sa. Adaptată orașului și spațiilor mici, această bicicletă se dovedește a fi foarte practică acolo unde lipsește spațiul.

Pliată în câteva secunde, se poate depozita în apartament, dacă nu dispui de un garaj. Volumul mic pe care îl ocupă îți permite să o depozitezi într-un dulap, pe balcon sau în debara.

Odată pliată, este foarte ușor să urci bicicleta la etaj! Bicicleta pliabilă încape în lift, pe casa scării, și se transportă precum un geamantan.

CELE 5 AVANTAJE ALE BICICLETEI PLIABILE

Greutate mică și confort mare: o bicicletă concepută pentru oraș

Al doilea avantaj important: bicicleta pliabilă este foarte ușoară și confortabilă.

Majoritatea modelelor dispun de cadru și furcă din aluminiu, pentru greutate minimă și rigiditate excelentă. Chiar și după o zi de serviciu o poți transporta ușor, pentru a urca în apartament sau în autobuz.

Mărcile au favorizat confortul bicicletelor pliabile. Regăsești aceleași accesorii care există pe o bicicletă de oraș: o șa confortabilă, un sistem de viteze cu mânere rotative sau apărătoare de noroi pentru evitarea murdăririi. De asemenea, există coșuri pentru față sau portbagaje disponibile pentru biciclete pliabile  B’TWIN Tilt.

CELE 5 AVANTAJE ALE BICICLETEI PLIABILE

O bicicletă  de oraș performantă

Bicicletele pliabile actuale sunt mai mult decât niște simple biciclete complementare. Acestea sunt foarte practice și funcționale, perfecte pentru deplasările tale ocazionale sau cotidiene.

Echipate în general cu 3 viteze, bicicletele pliabile îți permit să urci ușor pante mici sau medii. Pentru a ocupa mai puțin spațiu aceste biciclete sunt echipare cu roți 20 inch. Aceste roți de dimensiuni mici sunt mai rezistente și mai ușoare decât roțile de oraș de 26 sau 28 inch și fac ca bicicleta să fie mai ușor de manevrat în perimetre mici.

Bicicletă pentru toate situațiile: mers la serviciu, în oraș, în vacanțe

Concepută pentru oraș, este bicicleta perfectă pentru plimbări urbane. Bicicleta pliabilă se dovedește a fi ideală pentru a străbate centrul orașului, a merge la pâine, la cumpărături sau la bibliotecă!

Este o bicicletă fiabilă și performantă cu care poți face deplasări zilnice pentru a merge la locul de muncă.

Datorită volumului mic pe care îl ocupă, încape ușor în portbagajul mașinii. O poți lua în vacanțe pentru a descoperi noi orașe sau  pentru a merge de acasă la plajă!

CELE 5 AVANTAJE ALE BICICLETEI PLIABILE

O bicicletă urbană autorizată în mijloacele de transport în comun

Datorită dimensiunilor sale reduse, bicicleta pliabilă se poate combina ușor cu alte mijloace de transport (metrou, autobuz, tramvai, tren) și fără costuri suplimentare!

Bicicleta devine astfel o alternativă excelentă de transport pentru persoanele care vor să practice ciclism în mod frecvent. Dacă locuiești departe de locul de muncă, poți realiza o parte din traseu cu mașina sau cu transportul în comun și poți apoi utiliza bicicleta pentru a circula în centrul orașului.

Dacă mergi la serviciu cu bicicleta pliabilă, ai posibilitatea de a intra cu ea în mijloacele de transport în comun, mai ales dacă vremea devine neprielnică sau dacă ești obosit la sfârșitul zilei!

Datorită numeroaselor sale avantaje, bicicleta de oraș continuă să se dezvolte și să se răspândească, seducând atât persoanele care locuiesc în oraș, cât și turiștii. Dacă utilizezi deja o bicicletă pliabilă, nu ezita să împărtășești cu noi experiența ta și avantajele care te fac să iubești această bicicletă.
Te întrebi dacă bicicleta pliabilă este o modă trecătoare sau reprezintă o adevărată revoluție a bicicletei urbane? Ți-ar dori să afli care sunt caracteristicile ei principale? Urmează ghidul și descoperă cele 5 avantaje principale ale acestei biciclete de oraș modernă și practică !