CE ACCESORII ALEGEM PENTRU A PRACTICA PILATES?

Pilates este una dintre cele mai cunoscute metode de tonifiere musculară. În timpul antrenamentului, vei avea nevoie sau vei utiliza câteva accesorii: saltea, benzi elastice… La ce ne folosesc? Îți prezentăm unele dintre ele! Îmbunătățirea forței interioare, a flexibilității, echilibrului și a posturii. Toate aceste beneficii contribuie la bunăstarea noastră zilnică! Accesoriile asigură mai multă eficiență în realizarea mișcărilor și oferă o latură ludică, foarte apreciată în practică.

 SALTEAUA

Salteaua de pilates este elementul de bază pentru a practica acest sport. Cu ajutorul ei, poți realiza o multitudine de exerciții și de posturi în șezut sau întins. Oferă siguranță și un maximum de confort!
Sfatul echipei noastre: Salteaua de pilates este moale, ceea ce permite lucrarea echilibrului și tonifierea mușchilor profunzi! Utilizeaz-o ca un prim nivel de instabilitate, ridicând un picior și, apoi, închizând ochii.


Descoperă colecția noastră de saltele

TONIFIEREA CU AJUTORUL BENZILOR ELASTICE

Benzile elastice permit lucrarea mușchilor în mod progresiv: tu ești cel care adaptează rezistența dorită în funcție de nivel și de obiective. Benzile elastice sunt ușor de utilizat și complete pentru că permit realizarea unui număr mare de exerciții fără a forța articulațiile. Datorită exercițiilor precise, îți vei tonifia întregul corp (brațe, fesieri, umeri, abdomen, spate, bust) și îți vei îmbunătăți performanțele. 

În plus, sunt un accesoriu accesibil!

DESCOPERĂ BENZILE NOASTRE ELASTICE

APARATUL PENTRU ABDOMENE, ERGO 100, O INOVAȚIE!

Cine nu a simțit niciodată durere în zona coloanei cervicale în timpul abdomenelor? Pentru a evita durerea din timpul practicii, am conceput un produs inovator care diminuează durerea datorită unei bune alinieri a capului cu coloana cervicală! Gata cu durerea în zona gâtului! 

Descoperă aparatul Ergo 100

Descarcă gratuit aplicația Decathlon Coach, care îți va fi alături în timpul antrenamentelor sportului tău preferat și care îți va propune antrenamente personalizate!

Decathlon Coach, antrenorul din buzunar

 

Total
1
Shares

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
EXERCITII ABDOMEN ⋆ ANTRENAMENTE PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Jun 17, 2021
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020