Cel mic este deja pasionat de ciclism sau doar vă doriți să îi faceți cunoștință cu acest sport? Anul acesta de Crăciun, oferiți-i micului dvs. ciclist bucuria de a face sport, alegând din sugestiile de cadouri propuse de către echipa Decathlon!

O bicicletă fără pedale

Bicicleta Run Ride, îi va fi alături copilului dumneavoastră, pentru noi aventuri! Va învăța cum să se propulseze și să își mențină echilibrul.
Plus: Bicicleta este concepută fără pedale pentru un plus de lejeritate. Concepută pentru inițierea în ciclism, cauciucurile sunt din spumă condensată, pentru a rezista șocurilor la care ar putea fi supusă.
Pentru cine? : Copii de 2-4 ani, cu înălțimea de 85-100 cm.
Buget? : De la 169,90 LEI.
Păreri? : 4,6/5 << O bicicletă entry-level de care sunt foarte mulțumit! Este robustă și concepută special pentru cei mici. Băiatul meu de 3 ani nu se mai desparte de ea, motiv pentru care i-am adăugat și o sonerie, pentru ca el să fie în siguranț.>> Sebastien, 10/11/2018

Vezi aici toate bicicletele fără pedale!

O bicicletă INUIT 16"

Gata de plimbare? Echipa noastră vă propune o bicicletă simplu de utilizat care reduce riscul accidentelor datorită carterului de pe lanț.
Plus: Controlul frânelor prin sistemul ”STOP EASY”, sistem de frânare exclusiv adaptat pentru cei mici.
Pentru cine? : Copii de 4-6 ani, cu înălțimea cuprinsă între 105 și 120 cm.
Buget? : 479,90 LEI.
Păreri? : 4,5/5 << Cel mic (4 ani) este foarte încântat de ea. O folosește aproape zilnic, avantajul fiind că astfel petrece mult mai mult timp în aer liber, făcând mișcare.>> Cosmin, 25/09/2018

Vezi aici produsul!

O bicicletă ARCTIC 14"

1,2,3 Pedalați! Nu este uşoară urcarea pe bicicletă? Cadrul jos al acestui model permite urcarea uşoară. Plus: Bicicletă cu roţi ajutătoare (demontabile fără unelte)și sistem de frânare ”STOP EASY”, exclusiv adaptat pentru cei mici.
Pentru cine? : Pentru copii de 3-5 ani, cu înălţimea cuprinsă între 90-105 cm.
Buget? : 399,90 LEI.
Păreri? : 4,6/5 << Am achiziționat această bicicletă pentru băiatul nostru acum o lună. Vreau să spun că a învățat foarte repede să meargă pe ea. Frânele, pedalele sunt foarte intuitive. Băiatul s-a acomodat destul de bine cu această bicicletă. Un produs cu raport - calitate foarte bun.>> Alexandru, 23/08/2018

Vezi aici produsul!

O bicicletă Mountain Bike 20"

Nu excludeți varianta unei biciclete de 20 cm rezistentă şi uşor de utilizat (o singură viteză). Plus: Frânare eficientă datorită celor 2 frâne cu saboţi de tip V-Brake. Aceste frâne sunt concepute din 2 etriere echipate cu saboţi care aplică o presiune mai mult sau mai puţin puternică pe jantă, pentru a opri rotirea roţilor.
Pentru cine? : Pentru copii de 6-8 ani, cu înălţimea cuprinsă între 120 şi 135 cm.
Buget? : 479,90 LEI.
Păreri? : 4,6/5 << Raport excelent calitate-preț! Am cumpărat bicicleta pentru fiul meu, cadou de ziua lui și de atunci a folosit-o aproape în fiecare zi!>> Anna, 16/08/2018

Vezi aici produsul!

O bicicletă polivalentă

Pentru primele plimbări prin parc, o bicicletă polivalentă promite să fie cadoul ideal! Plus: Poziţie confortabilă, datorită ghidonului semi-ridicat. Ghidonul şi pipa sunt sudate, pentru a simplifica reglarea (doar în înălţime).
Pentru cine? : Pentru copii de 6-8 ani, cu înălţimea cuprinsă între 120 şi 135 cm.
Buget? : 449,90 LEI.
Păreri? : 4,4/5 << Bicicleta este foarte bună, în special datorită faptului că este ușoară, fiind foarte facil de utilizat de către băiatul meu de 7 ani, care este mai slăbuț. >> Donna, 26/11/2018

Vezi aici produsul!

O cască de protecție

Pentru noi, siguranța va fi mereu prioritară! De aceea echipa Decathlon vă reamintește faptul că o cască de protecție este obligatorie în timpul mersului pe bicicletă, iar modelele din oferta noastră promit să îi entuziasmeze pe cei mici prin culorile puternice. Plus: Datorită rotiței de reglare a circumferinței, casca se adaptează ușor, asigurând confort și susținere.
Pentru cine? : Pentru copii de 3-10 ani.
Buget? : 34,90 LEI.
Păreri? : 5/5 << Se fixează foarte bine pe cap, fără a crea o senzație de disconfort! >> Silvia, 10/11/2018

Vezi aici produsul!

6 Idei de cadouri pentru micii pasionați de ciclism

Întreaga echipă pasionată de ciclism speră că această listă vă va ajuta să găsiți cadoul potrivit și vă urează sărbători fericite și sportive!

Vezi toată gama

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...