Sezonul rece nu este o piedică pentru pasionații de drumeții. Cunoașteți o persoană pasionată de plimbări montane? Descoperiți articolele Quechua care îi pot completa echipamentul!

CADOURI INSPIRATE PENTRU PASIONAȚII DE DRUMEȚIE

UN POLAR

Echiparea în trei straturi (lenjerie de corp, bluza și jachetă) este esențială pentru a menține un nivel optim de confort, atât în ceea ce privește temperatura corpului, cât și libertatea de mișcare. Dacă soluția ideală pentru stratul exterior va fi o jachetă călduroasă, un polar pe dedesubt va face diferența în timpul practicii sportive!
Care este avantajul? Materialul din polar menţine căldura datorită volumului și puterii naturale de izolare.
Pentru cine este recomandat? Pasionații de drumeție
Buget? 29,99 LEI.
Păreri ale utilizatorilor? 4.5/5 “Raport ideal calitate-preț! Polarul este foarte confortabil, iar culorile disponibile atractive!

Vezi modelul pentru damă sau pe cel pentru bărbați!

O JACHETĂ CĂLDUROASĂ

Echipa Quechua (pasionată şi practicantă de drumeție) a creat acest produs special pentru protecție împotriva frigului. Pe lângă faptul că e foarte călduroasă şi confortabilă, are şi o croială modernă.
Care este avantajul? Jacheta este impermeabilă și asigură confort termic până la -10°C.
Pentru cine este potrivită? Pasionații de drumeție pe zăpadă, dornici să se bucure de experiența traseului, fără a avea grija condițiilor meteorologice.
Buget? 169,99 LEI.
Păreri ale utilizatorilor? 4.7/5 “Sunt mulțumită de jachetă. Este ușoară și ține cald. Este foarte bună și pentru vremea ploioasă.

Vezi modelul pentru damă sau pe cel pentru bărbați !

ALTĂ JACHETĂ, LA FEL DE CĂLDUROASĂ, DAR PENTRU COPII

Încurajăm plimbările montane de la cele mai fragede vârste și de aceea juniorii vor fi mereu în atenția noastră. Dacă pentru adulți am găsit soluții pentru a menține confortul termic pe munte, a venit rândul celor mici să fie susţinuţi.
Care este avantajul? Jacheta este umplută cu vată “ball fiber”, ce oferă o alternativă bună la clasica utilizare a fulgilor: are o capacitate mai mare de a reține aerul și de a izola de frig, se întreține ușor (spălare și uscare automată) și își păstrează impermeabilitatea chiar și după o expunere de aproximativ 2 ore la ploaie.
Pentru cine? Copiii dornici de plimbări montane, chiar și în sezonul rece.
Buget? 189,99 LEI.
Păreri ale utilizatorilor? 5/5 “Căptușeala este într-adevăr călduroasă, iar materialul foarte rezistent. Am rămas plăcut impresionată de impermeabilitatea produsului. Am achiziționat jacheta pentru fiica mea și e foarte entuziasmată de ea. O recomand cu încredere! Calitate excelentă pentru prețul plătit.

Vezi modelul pentru băieți sau pe cel pentru fete!

O PERECHE DE PANTALONI, PENTRU COPII

Drumețiile de iarnă, în special pentru copii, vor presupune de cele mai multe ori contact direct cu zăpada. De aceea, este important să ne îndreptăm în continuare atenția către confortul termic.
Avantaj: Materialul utilizat este extensibil, călduros și hidrofob, pentru un confort total în timpul plimbării montane.
Pentru cine? Copiii dornici de drumeții pe teren cu zăpadă.
Buget? 149,99 LEI.

Vezi modelul pentru băieți sau pe cel pentru fete!

TOT PENTRU COPII, O PERECHE DE CIZME

Știm cât de important este confortul termic la nivelul picioarelor pentru a păstra un nivel general de confort în timpul practicii sportive. Deoarece copiii sunt mai sensibili la acest aspect decât adulții, venim cu soluția ideală: o pereche de cizme călduroase, special adaptate pentru plimbare pe zăpadă.
Avantaj: Aderență bună pe zăpadă datorită striațiilor de 4mm de la nivelul tălpii și impermeabilitate asigurată de membrană.
Pentru cine? Copiii dornici de exploare pe vreme foarte rece.
Buget? 99,99 LEI.
Păreri ale utilizatorilor? 4.5/5 “Călduroase și rezistente la apă, foarte bune pentru perioada de iarnă. Excelent raport calitate-preț, recomand!

Vezi aici produsul!

O PERECHE DE BOCANCI, DE DATA ACEASTA PENTRU ADULȚI

Izolarea termică la nivelul picioarelor este la fel de importantă și pentru adulți în sezonul rece.
Avantaj: Talpa a fost concepută cu ajutorul tehnologiei SNOWCONTACT, pentru a asigura aderența pe zăpadă. De asemenea, temperatura din timpul activității sportive susținută de bocanci este de până la -16°C.
Pentru cine? Iubitori ai drumețiilor pe zăpadă.
Buget? 249,99 LEI.
Păreri ale utilizatorilor? 4.5/5″ Foarte confortabili, călduroși și impermeabili. Sunt foarte rezistenți și păstrează pielea uscată. Prețul de altfel este de 2-3 mai mic decât al altor produse cu același nivel de tehnicitate.

Vezi modelul pentru damă sau pe cel pentru bărbați !

O PERECHE DE MĂNUȘI

O altă zonă de la nivelul corpului pe unde căldura este pierdută foarte ușor este reprezentată de mâini. De aceea, am putea garanta faptul că pasionații de drumeție vor aprecia în totdeauna o mpereche de mănuși tehnice, special concepute pentru tipul de practică ales.
Pentru cine? Practicanți ai drumeției în sezonul rece, care își doresc să nu aibă grija confortului termic.
Buget? Începând de la 6,99 lei.

Vezi aici toate mănușile!

Întreaga echipă Decathlon speră că această listă vă va ajuta să găsiți cadoul potrivit și vă urează sărbători fericite și sportive! 🙂

Vezi toată gama de produse pentru drumeţie pe zăpadă

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (4 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020