BRANDUL TARMAK ESTE NOUA MARCĂ DECATHLON PENTRU PRODUSE DE BASCHET

Brandul tarmak este noua marcă decathlon pentru produse de baschet

CINE SUNTEM? DAMIEN, LIDER BASKETBALL

În sală, afară pe teren, acasă … sau oriunde vă place să practicați, misiunea TARMAK este aceea de a face accesibilă plăcerea jocului pentru toți, de a crea produse inovatoare și mai atractive. Ușurința, securitatea, tehnicitatea sunt cuvintele care ne ghidează abordarea și, prin urmare, gamele noastre de produse.

BRANDUL TARMAK ESTE NOUA MARCĂ DECATHLON PENTRU PRODUSE DE BASCHET

Cine suntem?

TARMAK și-a instalat tabăra de bază în Tourcoing într-un complex unic de 45.000 m2 de suprafețe potrivite pentru majoritatea sporturilor de echipă.

Acest centru de practică este un adevărat laborator de observare și inovare a baschetului pentru toți membrii echipei TARMAK.

O echipă compusă din pasionați de baschet, printre care: manageri de produse, designeri, producători de modele, ingineri de produs, terenuri și voi toți, profesioniști sau amatori, sunteți inspirația numărul unu și toate creațiile noastre sunt rodul  unor colaborări strânse, în special cu partenerii noștri.

Produsele marca TARMAK sunt proiectate cu bun simț … simplitate și siguranță!

Simplitatea folosirii panourilor noastre, simplitatea construcției pantofilor, siguranța jocului datorită gamei noastre de suport și protecție, siguranța învățării și atingerea subtilă a mingilor noastre.

Dorința și munca noastră vă permit să acordați mai mult timp jocului și, prin urmare, să vă bucurați mai mult de acesta.

BRANDUL TARMAK ESTE NOUA MARCĂ DECATHLON PENTRU PRODUSE DE BASCHET

Damien,

lider basketball

Fie că este în echipă, cu familia sau prietenii, descoperi toate produsele noastre pentru a debuta și progresa în baschet.

Prioritatea noastră: proiectarea produselor pentru practicanții de baschet în centrul nostru de concepere ,,Rețeaua Tarmak”.

Unique Selling Point-ul nostru: mai mult timp pentru sport și, prin urmare, mai multă distracţie în practicarea și împărtăşirea valorile baschetului în siguranță!

Scopul nostru: pe toate terenurile pentru toate nivelurile de jucători/oare, pentru garantarea securităţii, confortului și rezistenței pentru toți practicanţii.