BENEFICIILE PRACTICĂRII DE CAIAC

Practicarea de caiac este ideală atât pentru corp, cât și pentru minte și reprezintă o simbioză perfectă între a te bucura de sport și a trăi experiențe noi, în mijlocul naturii.

Cuprins

  1. ÎȚI TONIFIEZI MUSCULATURA
  2. DESCOPERI PEISAJE NOI
  3. PETRECI TIMP ȘI TE DISTREZI CU FAMILIA
  4. PRACTICI UN NOU SPORT

1. ÎȚI TONIFIEZI MUSCULATURA – TE MENȚII ÎN FORMĂ, ÎN TIMP CE TE BUCURI DE EXPERIENȚE NOI PE APĂ

În timpul practicării acestui sport, partea superioară a corpului este cea mai solicitată. Utilizarea pagaiei pentru vâslire și rotirea trunchiului te ajută să îți tonifiezi brațele, umerii, mușchii de la nivelul spatelui și pectoralii.
Mușchii de la nivelul abdomenului și mușchii oblici sunt, de asemenea, solicitați, mai ales în poziția corectă pentru a vâsli, adică cu bustul ușor aplecat spre partea din față.
Partea inferioară a corpului este cea mai puțin solicitată, dar cu toate acestea, ea este activă în timpul practicii sportive, deoarece picioarele sunt folosite pentru a asigura o susținere optimă în caiac.

DESCOPERĂ GAMA NOASTRĂ DE CAIACE GONFLABILE

2. DESCOPERI PEISAJE NOI – PE APĂ, TOTUL ESTE DIFERIT

Practicarea de caiac îți permite să descoperi, de-a lungul plimbării pe apă, numeroase peisaje inedite, care sunt, cel mai adesea, inaccesibile de pe mal. Astfel, te bucuri de liniștea naturii, scăldată în sunetul lin al apei și admiri cât de frumoasă este natura văzută din caiac.
Cu siguranță vei resimți rapid cum o astfel de experiență te încarcă cu energie pozitivă și îți vei programa, cu mult entuziasm, o nouă ieșire cu caiacul!

DESCOPERĂ GAMA NOASTRĂ DE PAGAIE PENTRU CAIAC

3. PETRECI TIMP ȘI TE DISTREZI CU FAMILIA – UN SPORT ACVATIC, UȘOR DE PRACTICAT ÎN FAMILIE

Practicarea de caiac este o activitate sportivă, ușor de practicat în familie. Există atât caiace pentru 1 singură persoană, cât și caiace pentru 2-3, pentru a vă bucura de experiențe pe apă, în familie. 

Ne putem imagina totul: cum urcăm entuziasmați în caiac, cum vâslim pentru a avansa pe apă, cum descoperim un loc secret, cum observăm și ne bucurăm de fauna și flora acestui nou loc descoperit…pe scurt, o multitudine de descoperiri sunt posibile. Copiii vor fi nemaipomenit de încântați și foarte dornici să pornească din nou în aventuri pe apă, odată cu prima ocazie care li se va ivi!

DESCOPERĂ GAMA NOASTRĂ DE VESTE DE FLOTABILITATE

4. PRACTICI UN NOU SPORT – FĂRĂ MODERAȚIE, APROAPE TOT TIMPUL ANULUI

Progresul în practicarea de caiac te poate motiva să încerci o nouă experiență, precum drumeția în caiac, pe distanțe lungi, timp de una sau mai multe zile sau alinierea la start, în primele tale competiții de caiac.
Dacă vei deveni un pasionat împătimit al acestui sport, îți vei dori să practici acest sport nu doar vara, ci poate chiar tot timpul anului. Îmbrăcat corespunzător, vei vedea că practicarea de caiac în afara sezonului are un farmec aparte, natura este diferită și pe ape nu sunt la fel de mulți practicanți precum în sezonul cald.
Tu când îți propui să ieși la o plimbare cu caiacul și să descoperi, pagaie după pagaie, peisaje impresionante? Nu uita să împărtășești cu noi experiențele tale din timpul escapadelor în caiac și să te bucuri de beneficiile acestui sport!

Cât de mult ți-a plăcut articolul nostru?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*

Articole recomandate

EXERCITII CARDIO ⋆ PENTRU ACASA
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Nov 5, 2020
PILATES – DESCOPERIȚI BENEFICIILE ACESTUI SPORT
By Decathlon  /  Ultima actualizare: Mar 10, 2020